Larisa Iordache a apelat la terapie, pentru a face față greutăților: „M-a ajutat foarte mult și să trec peste moartea mamei” / VIDEO

Larisa Iordache, la Oracolul Vedetelor
EXCLUSIV
Descriere foto: Larisa Iordache, la Oracolul Vedetelor

Larisa Iordache ne-a vorbit cu sufletul deschis despre momentul în care a început să facă terapie. 

Larisa Iordache a fost invitată recent în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și Dc News, unde a fost mai sinceră ca niciodată, și-a deschis sufletul și a povestit unele dintre cele mai mari greutăți pe care le-a înfruntat până acum. Viața de sportiv i-a adus extrem de multe provocări și episoade mai dificile, aceasta ajungând, în final, să se retragă din gimnastică, pentru a-și proteja cât mai mult sănătatea. În tot acest proces de vindecare trupească, dar și sufletească, un rol semnificativ l-a avut și terapia, ne mărturisește fosta gimnastă.

„Eu am lucrat foarte mult cu mine emoțional, psihic. Făcând și terapie, am învățat lucrurile astea și tot timpul spuneam că o să reușesc mereu. Timp de o lună de zile (n.r. când trebuiau să se refacă rinichii), eu am lucrat foarte mult cu mine, eu cred mult asta, m-a ajutat pe parcursul performanțelor mele, această mentalitate.”, a declarat Larisa Iordache, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și Dc News.

VEZI și: Cum a început povestea de dragoste dintre Larisa Iordache și Cristian Chiriță: „El era foarte hotărât”. Ce spune sportiva despre căsătorie

Cum s-a apucat de terapie

Sportiva a ajuns total întâmplător la terapie și, chiar dacă la început nu i-a dat foarte multe șanse, aceasta ne mărturisește că a continuat să facă terapie până în ziua de astăzi, acest lucru ajutând-o să evolueze extrem de mult, pe mai multe planuri.

„Fac de doi ani jumătate terapie. Întâmplător l-am cunoscut pe cel cu care fac terapie, dar este excepțional. Ca idee, eu am ajuns la el întâmplător, vorbea la telefon cu mama și i-am zis „Mă duc și eu să văd ce zice ăsta”, nu mă interesa, dar am zis să mă duc, pentru că omul mi-a zis că mă poate ajuta. Totul a început când m-am dus la tatuaj și eu aveam blocaje psihice la antrenament, eram foarte pragmatică, din toate punctele de vedere. Când am ajuns la tatuaj, mi-a zis băiatul de acolo să are un prieten care crede că m-ar putea ajuta. Între timp, eu m-am dus la Campionatul European, acolo s-a întâmplat lucrul cu criza renală, iar el mi-a zis că mă poate ajuta. Eu nu-l băgam în seamă, iar acum îmi pare rău, pentru că poate dacă începeam mai devreme, lucrurile mergeau diferit.”, ne-a mai mărturisit Larisa.

Citește și: Porecla necunoscută pe care o are Larisa Iordache. Află cum o strigă apropiații: „Așa îmi spune fratele meu” / EXCLUSIV

Terapia a ajutat-o să treacă și peste moartea mamei ei

Fără doar și poate, moartea mamei sale a fost unul dintre cele mai negre episoade pe care Larisa Iordache a fost nevoită să le traverseze până acum. Chiar dacă aceasta știe că durerea nu va dispărea niciodată, tot terapia a învățat-o să privească cu optimism spre viitor.

„Mi-am făcut până la urmă programare la el, iar după prima ședință am fost extraordinar de încântată și merg și în ziua de astăzi. Nu mereu vorbim lucruri pe care le putem trata, discutăm despre absolut orice, iar el se bucură că eu pun în aplicare. Eu eram foarte închisă în mine, vorbeam cu frică, îmi era greu să intru în vorbă cu cineva. Terapia m-a ajutat foarte mult și să trec peste moartea mamei, el m-a învățat cum să gândesc în beneficiul meu. Aducându-mi aminte doar de lucrurile bune, indiferent de cât este de tragic, cumva lucrurile bune acoperă aceste momente și ajută foarte mult. Și mie mi-e dor de mama, nu ai cum să treci peste un astfel de moment, poți doar să accepți.”, mai spune ea.

Te-ar putea interesa și: Motivul real pentru care Larisa Iordache s-a retras din gimnastică: „Treceam printr-o cădere psihică destul de mare, mai ales după ce...”

Urmărește întreaga emisiune:Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 20 iul 2023, 15:51 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience