Diagnostic dur pentru un cunoscut cântăreț, după ce a resimțit durere în gât. Nu va mai putea cânta la fel : „Nu stiu ce mă fac”

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Bogdanmedvedi
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Bogdanmedvedi

Artistul a mers de urgență la spital din cauza problemelor medicale. Acesta nu-și va mai putea onora la adevărata capacitate concertele.

Cântărețul Bogdan Medvedi a ajuns de urgență la spital după ce se plângea continuu de dureri de gât. Oana Zara, actrița din serialul Lia,  probabil a fost îngrijorată în urma durerilor pe care acesta le avea, având în vedere că cei doi sunt într-o relație oficială.

Durerile nu s-au petrecut brusc, ci au fost graduale, cel puțin așa reiese din spusele artistului. Acesta a așteptat până în ultimul moment pentru a se duce la medic, tocmai când durerile au devenit atât de insuportabile încât începuse să-și pună întrebări.

Poate dorești să te informezi și cu privire la:  Nicole Cherry și Bogdan Medvedi lansează un adevărat hit: ”Este un manifest de dragoste”

A cânta sau a nu cânta

Artistul este într-o situație dificilă având în vedere tratamentul pe care îl are de urmat. Ce pune sare pe rană este faptul că acesta are de prestat la două concerte, însă medicul i-a interzis până să și vorbească pentru următoarele săptămâni. Artistul este se întreabă cum va rezolva această situație care pare fără scăpare.

Artistul recunoaște că a răcit săptămâna trecută în urma forțării la două evenimente dintr-un weekend. Acesta a dezvoltat o laringită care i-a pus capac. Din păcate, Bogdan nu-și va putea onora obligațiile contractuale în următoarele săptămâni la adevărata sa capacitate.

Păstrându-i forțele pentru un interviu acordat Spynews, artistul trage de ultimele puteri pentru a calma publicul cu privire la problema sa medicală.

„Am răcit săptămâna trecută, am avut 2 evenimente în weekend și m-am cam forțat, se pare ca am ajuns la o laringită foarte puternică care mi-a furat vocea complet acum. Nu pot sa vorbesc deloc, e prima când o pățesc atat de rău și mai am de cântat iar peste 2 zile. Nu stiu ce mă fac”, a spus Bogdan Medvedi pentru Spynews.ro.

Poate ești interesat și de: Întâlnire cu Arta. TM2023: Loredana Munteanu ne plimbă cu Tramvaiul Poeziei / VIDEO

Vezi și: Tavi Clonda, noi detalii în scandalul ce o vizează pe Gabriela Cristea. Cum explică incoerența vedetei la TV: „Nici măcar nu s-a zis că poate...”

Cererea în căsătorie

De asemenea, artistul a spus câteva cuvinte și despre escapada sa cu partenera, Oana Zara, la Paris și în Cuba. Cei doi sunt puși pe plimbări lungi, iar meciul de la Paris îi intrigă pe cei doi, mai ales urmărirea lui Messi și Neymar, două dintre somitățile fotbalului internațional, îi fac să  bată drumul până în capitala romanțelor.  Cu toate acestea, artistul recunoaște că nu are de gând să o ceară pe partenera sa de soție la Paris deoarece foarte multă lume obișnuiește să facă acest lucru. Cântărețul ar dori ceva unic pentru Oana.

„Înainte să ne întoarcem în Cuba, trebuie să mergem în Paris, la meci. Urmează (n.r. cererea în căsătorie). Nu o cer în căsătorie la Paris, că e clișeic. La Paris mergem strict pentru Messi și Neymar”, a mărturisit Bogdan Medvedi, conform Spynews.

 

Ce poți afla despre:  Cinci plante care atrag norocul și prosperitatea. Trebuie să le ai neapărat în casă, spun experții



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel