Tavi Clonda, noi detalii în scandalul ce o vizează pe Gabriela Cristea. Cum explică incoerența vedetei la TV: „Nici măcar nu s-a zis că poate...”

Data publicării:
Sursa foto: Gabriela Cristea,instagram
Descriere foto: Sursa foto: Gabriela Cristea,instagram

Tavi Clonda a oferit o nouă reacție cu privire la scandalul în care este implicată Gabriela Cristea. 

Gabriela Cristea a fost victima unui scandal uriaș recent, în mediul online vuind faptul că vedeta s-ar fi prezentat în stare de ebrietate în emisiunea live pe care o prezintă pe Antena Stars. Viperele Vesele le-au adus la cunoștință internauților niște informații uluitoare, care explicau faptul că vedeta își găsea cu greu cuvintele, ba chiar făcea glume deplasate la adresa concurenților, care și ei ar fi sesizat schimbarea comportamentală a prezentatoarei. Chiar dacă vedeta nu a declarat nimic până în prezent, soțul ei a sărit în apărarea sa, iar acum a oferit o nouă reacție. Așadar, Tavi Clonda le transmite tuturor că soția sa era doar obosită, în niciun caz sub influența alcoolului, cum se speculează.

„E aiurea complet. Nici măcar nu s-a zis că poate e măcar obosită. Când ești obosit poate mai greșești o frazare. Am înțeles că e deranjată puțin, și postul e deranjat.”, a explicat Tavi Clonda, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, de la Antena Stars. 

Citește și: Ce se întâmplă, de fapt, în casa Gabrielei Cristea, după ce s-a zvonit că merge în stare de ebrietate la filmări. Adevărul, dezvăluit de mama sa vitregă

„Un grup care vrea să denigreze vedetele”

Gabriela Cristea nu este prima vedetă vizată de Viperele Vesele, astfel încât artistul spune că această pagină de Instagram are ca scop principal denigrarea numelor din showbiz-ul românesc. Mai mult, acesta spunea că cei doi se gândesc chiar să ajungă în fața instanței, pentru a-și face dreptate. În plus, Gabriela Cristea nu consumă niciodată alcool, a încheiat artistul.

„Ce pot să zic? E o minciună sfruntată. Un grup care vrea să denigreze vedetele, nu e Gabriela singura. Bineînțeles că nu este nimic adevărat!

Gabriela nu consumă niciodată, nu e cu alcoolul absolut deloc iar despre asta, probabil că vor plăti în fața instanței, habar nu am, încă nu știu ce măsuri se vor lua!

Dar am crezut că timpul ăsta a apus, când se făceau în presă diverse acuzații false…Văd că a revenit. Nu e nimic adevărat! Vom vedea ce vom face în continuare! Deși nu i-a picat bine, Gabriela este ok, iar eu sunt alături de ea în orice!”, a mai spus Tavi Clonda pentru Click.

Ce spune mama vitregă a vedetei

Și mama vitregă a vedetei a sărit imediat în apărarea sa, după aflarea zvonurilor. Paula Criciunescu mărturisește că fiica îi seamănă extrem de mult, întrucât nu pune niciodată gura pe alcool. Rareori, celebra prezentatoare de la Antena Stars se răsfață doar cu o bere fără alcool.

„Nu este adevărat ce se spune, Gabriela nu a venit beată la serviciu. Este doar o minciună, pentru că Gabriela nu bea, mai ales că merge permanent cu mașina din Corbeanca, unde stă ea, până la serviciu, la platou, în Buftea. Gabriela nu pune limba pe băutură. Chiar dacă eu nu sunt mama ei naturală, seamănă foarte mult cu mine și eu nu beau. De 29 de ani, Gabriela este sub aripa mea și o cunosc ca pe copilul meu. Atunci când vine la mine acasă, în cea mai gravă situație, îmi cere să bea o bere rece, de la frigider, fără alcool, atât. Eu întotdeauna am în cămară bere fără alcool și atunci când vine împreună cuTavi și cu fetițele lor, le zic dacă vor un pahar de bere fără alcool și cam atât, nimic mai mult. Gabi este o femeie, o mamă și o prezentatoare extraordinară”, a declarat, Paula Criciunescu, pentru sursa citată anterior.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel