Lana Del Rey promite că va dona toții banii de pe urma concertelor. Cine va avea de câștigat de pe urma carității ei

Data publicării:

Lana Del Rey va face, din nou, un gest de caritate pentru comunitățile care o susțin.

Lana Del Rey este una dintre cele mai cunoscute artiste de pe scena muzicii internaționale. Pentru ea, fericirea e un fluture, al fel și crearea melodiilor sale. Pentur ea, banii nu sunt neapărat un scop, de aceea  a și contribuit în numeroase activități caritabile.

Cântăreața și compozitoarea, în vârstă de 38 de ani, și-a încheiat mini-turneul de toamnă în Charleston, Virginia de Vest, joi, și a dezvăluit în cadrul unui spectacol că intenționează să doneze toți banii din vânzările de bilete.

Vezi și: Lana del Rey a lansat un single din viitorul ei album, "Chemtrails Over The Country Club"

Fanii au capturat imagini video cu cântăreața "A&W" împărtășind pe scenă că toți banii din turneul ei, care a inclus în mare parte orașe din sudul SUA, vor fi donați înapoi fiecărui oraș.

"Vreau doar să vă mulțumesc vouă și fiecărui oraș în care am fost înainte de asta", a spus Del Rey spre sfârșitul spectacolului ei. "Vreau, de asemenea, să vă anunț, pentru ceea ce merită, fiecare bilet, fiecare dolar, se întoarce direct în oraș.", a notat ThePeople.

Artista "Candy Necklace" a continuat: "Pentru că nu este vorba doar despre mine, sau pentru mine. Știu că sună clișeic, dar fac turnee pentru că îmi place... Nu am „nevoie” să fac asta. Doar îmi place, și contează doar experiențele din locurile vizitate."

Vezi și: Cântăreața Cher, acuzată că și-ar fi răpit propriul copil. Soția bărbatului nu a mai primit niciun semn de la el din 2022

"Vom pleca rapid după Virginia de Vest, așa că am vrut doar să spun salut, la revedere, sper că asta nu este ultima dată când vorbim", a spus interpreta înainte de a prezenta ultima piesă a serii, piesa cu titlul albumului ei cel mai recent "Did You Know That There's a Tunnel Under Ocean Blvd."

În afara concertului din Virginia de Vest, artista nominalizată la Grammy a început seria de spectacole în Franklin, Tennessee, în septembrie, înainte de a cânta în Texas, Florida, Alabama, Mississippi, Carolina de Nord și Pennsylvania.

Prin acest turneu nu este prima ocazie cu care artista face donații caritabile. Înainte de lansarea cărții sale  "Violet Bent Backwards Over The Grass" din 2020, cântăreața a anunțat că jumătate din avansul său va fi donat pentru proiectul de apă Navajo al organizației Dig Deep, care ajută furnizarea accesului la apă curată pentru Națiunea Navajo.

Vezi și: Cântăreaţa Shakira riscă un al doilea proces în Spania pentru neplata taxelor

Conform NME, punctează sursa precizată, ea a anunțat vestea printr-o declarație postată pe contul ei de Instagram, care acum este șters.

"Datorită faptului că am avut norocul să primesc un avans de la Simon and Schuster, sunt foarte recunoscătoare că pot răspândi acei bani către fundații care au nevoie de ajutorul nostru, începând cu fundațiile legate de comunitatea Navajo", a scris ea la momentul respectiv. "Sperăm ca proiectul @digdeepwater să găsească alinare cu cei 350.000 de dolari pe care i-am donat luna trecută.”

În august, Del Rey a anunțat turneul nord-american, care acum se află la final, făcut în sprijinul celui de-al nouălea album al ei, lansat în martie în acest an și primit cu elogii. Cântăreața a susținut aceste spectacole, alături de câteva apariții în festivaluri majore pe tot parcursul verii.

Vezi și: Semnele zodiacale obsedate de propria persoană. Vanitoase și narciciste până în măduva oaselor



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel