La mulți ani, Oana Zăvoranu! Anul acesta vedeta petrece diferit

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Oana Zăvoranu/Instagram
Descriere foto: Sursă foto: Oana Zăvoranu/Instagram

Astăzi este ziua de naștere a Oanei Zăvoranu! Focoasa brunetă împlinește 51 de ani. Ce a postat vedeta chiar de ziua sa de naștere.

Dacă în urmă cu ceva ani, Oana Zărvoranu obișnuia să facă petreceri fastuoase, la care erau prezente numai vedete una și una, anul acesta, aceasta a decis să fie mai discretă.

Azi e ziua Oanei Zăvoranu. Ce s-a schimbat față de anii trecuți

În trecut, Oana Zăvoranu era cunoscută pentru petrecerile sale luxoase, unde prezența vedetelor de top era un lucru obișnuit. Anul acesta, însă, vedeta a ales o abordare mult mai discretă pentru celebrarea zilei sale de naștere. În locul evenimentelor grandioase, Oana nu a lăsat să se vadă, momentan, nimic din ce face în această zi specială. Decizia de a adopta o atitudine mai rezervată reflectă o schimbare în prioritățile și stilul său de viață, punând accentul pe intimitate și conexiuni autentice.

În plus, nici pe rețelele de socializare ale vedetei nu mai sunt șiroaie de urări și felicitări, cu care, acum ceva ani, se lăuda. Astăzi, la 51 de ani, Oana Zăvoranu preferă discreția, din câte se pot observa. Singurul mesaj pe care vedeta l-a publicat pe Instagram a fost cel al unor admiratori care au ținut s-o felicite. 

Te-ar putea interesa și: Oana Zăvoranu vrea să se relanseze în lumea filmului. Vedeta cere ajutor financiar pentru a-și îndeplini visul: „Să vină sponsorii!”

Oana Zăvoranu vrea să revină pe micile ecrane

Oana Zăvoranu dorește să revină în lumina reflectoarelor și să-și relanseze cariera în actorie. Deja are două scenarii înscrise la OSIM și a format o echipă completă, inclusiv un regizor, dar se confruntă cu o lipsă de fonduri.

Pentru a-și realiza visul, Oana a făcut un apel pe rețelele sociale, invitând pe cei interesați să investească și să se alăture echipei în producerea unor proiecte cinematografice de calitate. Ea speră că, prin sprijinul financiar al susținătorilor, va putea aduce aceste scenarii pe marele ecran și va oferi publicului filme veritabile.

„M-am hotărât să fac ceea ce știu să fac cel mai bine și la ce mă și pricep să fac cel mai bine. Nu pot, însă, singură, ci cu ajutorul celor care au puterea financiară să o facă. Și am zis să las aici intenția, că, mai departe, Dumnezeu o duce acolo și la cine trebuie să ajungă.

Am două scenarii înscrise la OSIM, după care se pot face niște filme și seriale sublime. Rog sponsorii interesați să investească și în filme/seriale frumoase, adevărate și care nu au mai fost făcute în România, să mă contacteze. Eu personal sunt sătulă de ghiorțăielile și penibilitățile de la TV și nu numai, trase parcă toate la indigo și făcute pe bază de nepotisme. Hai să facem și filme adevărate!”, a spus Oana Zăvoranu pe rețelele de socializare.

Te-ar putea interesa și: Oana Zăvoranu are 45 de procese deschise cu mai multe vedete din țara noastră: „Mi-au cerut 10 miliarde”. S-a ales și cu dosar penal



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Oriana Popescu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel