Oana Zăvoranu are 45 de procese deschise cu mai multe vedete din țara noastră: „Mi-au cerut 10 miliarde”. S-a ales și cu dosar penal

Data publicării:

Oana Zăvoranu a vorbit despre conflictele pe care le are cu mai multe vedete din România.

Oana Zăvoranu a avut la un moment dat propriul podcast pe Youtube, unde, în felul său caracteristic, vorbea despre imaginea și trecutul diferitelor persoane publice din țara noastră. Chiar dacă emisiunea era una umoristică, fiind concepută drept un pamflet, bruneta spune că nu a inventat niciuna dintre informațiile dezbătute acolo, ci doar aducea în fața publicului informații despre unele dintre cele mai cunoscute persoane publice din România.

Acest lucru nu i-a adus doar succes pe Youtube, ci și 45 de procese intentate de unele dintre persoanele care s-au simțit lezate de informațiile pe care aceasta le-a scos la iveală.

„Asumă-ți lucrurile, însă nu te apuca să te duci cu miloaga să spui că ce lezată sunt. Mi-au făcut cele 5 dive apocaliptice, la nivel internațional, proces, au luat pe barter același avocat, am vreo 45 de procese, nici acum nu s-au terminat. Pentru că am adus în discuție lucruri din trecutul lor, nu am inventat eu, doar am adus în discuție într-un mod umoristic asta, am vorbit singură cu un microfon și o cameră, un fel de pamflet, anunțând asta.”, a declarat Oana Zăvoranu, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Te-ar putea interesa și: Sora Ronei Harter, acuzații dure, după moartea artistei: „Boala care a băgat-o în pământ este din cauza tatălui fetei”

Ce despăgubiri au cerut vedetele

Mai mult, Oana Zăvoranu spune că despăgubirile cerute sunt de ordinul miliardelor. Bruneta a avut, de asemenea, și o plângere penală pe numele ei din partea unei vedete pe care a menționat-o în podcast. 

„Atât de asumate au fost și de lezate s-au simțit, încât mi-au cerut de cap de vedetă 10 miliarde, o singură persoană, pe cuvântul meu, după au rămas la un miliard. Așa lezate au fost, s-au dus plânse la instanțe, nedormite, îmbrăcate până în gât și s-au plâns cu ce le-am făcut eu. Mi-au făcut și plângere penală, mi-au zis că le-am lezat și efectiv nu mai puteau ieși pe stradă.”, a continuat ea. 

VEZI și: Tradiții și obiceiuri pentru 9 martie 2024. Ce trebuie să faci în ziua Sfinților 40 de Mucenici pentru noroc și sănătate

Despre cearta cu Anda Adam

Unul dintre conflictele cele mai răsunătoare a fost chiar cu Anda Adam, blondina aducându-i acesteia mai multe acuzații dure. De asemenea, Oana Zăvoranu spune că a pierdut chiar procesul în favoarea artistei, căreia i-a plătit și o sumă de bani. 

„Am dat despăgubire, 250 de milioane Andei Adam, am dat banii. A trebuit și să plătesc ca să dau într-un ziar în care să dezmint tot, iar Anda, spre rușinea ei, a zis că m-am luat de fetița ei, niciodată nu mi-am permis să vorbesc despre vreun copil. O altă doamnă celebră a fost foarte deșteaptă și le-a tocat, nu mă bag eu, iar ei i-a mers bine. Eu am fost haioasă și am zis ci cine anume. 

Au fost 30 sau 40 de ediții, în care în fiecare vorbeam de câte o vedetă. Restul de 35-40 nu au vrut să se cațere pe umerii mei și au înțeles, dar celelalte 5..sunt 2 ca păduchele, care spun că trecutul adus de mine le-a lezat extraordinar.”, mai spune bruneta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel