Oana Zăvoranu vrea să se relanseze în lumea filmului. Vedeta cere ajutor financiar pentru a-și îndeplini visul: „Să vină sponsorii!”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Oana Zăvoranu/Instagram
Descriere foto: Sursă foto: Oana Zăvoranu/Instagram

Oana Zăvoranu este hotărâtă să-și urmeze pasiunea și să facă ceea ce știe cel mai bine! Pe pagina sa de Instagram, vedeta a lansat un apel către cei care apreciază filmele și serialele de calitate, invitându-i să investească în ideile ei și să o contacteze.

Oana Zăvoranu vrea să fie din nou în lumina reflectoarelor. Vedeta are deja două scenarii înscrise la OSIM și a reușit să formeze o echipă completă, inclusiv un regizor, pentru a-și realiza visul. Totuși, lipsa fondurilor reprezintă un obstacol. pentru vedetă.

Oana Zăvoranu vrea să revină la prima sa meserie - actoria

Pentru a -și îndeplini dorința cea mai arzătoare, Oana a lansat un apel pe rețelele sociale, invitând pe cei interesați să investească și să se alăture în producerea unor proiecte cinematografice de calitate. Ea speră că, prin sprijinul financiar al susținătorilor, va putea aduce aceste scenarii pe marele ecran și va oferi publicului filme veritabile.

„M-am hotărât să fac ceea ce știu să fac cel mai bine și la ce mă și pricep să fac cel mai bine. Nu pot, însă, singură, ci cu ajutorul celor care au puterea financiară să o facă. Și am zis să las aici intenția, că, mai departe, Dumnezeu o duce acolo și la cine trebuie să ajungă.

Am două scenarii înscrise la OSIM, după care se pot face niște filme și seriale sublime. Rog sponsorii interesați să investească și în filme/seriale frumoase, adevărate și care nu au mai fost făcute în România, să mă contacteze. Eu personal sunt sătulă de ghiorțăielile și penibilitățile de la TV și nu numai, trase parcă toate la indigo și făcute pe bază de nepotisme. Hai să facem și filme adevărate!”, a spus Oana Zăvoranu pe rețelele de socializare.

Te-ar putea interesa și: Oana Zăvoranu, audiată pentru scandalul de șantaj. Bruneta susține că este victima unui complot. La ce sumă s-ar ridica prejudiciul

Oana Zăvoranu cere ajutorul sponsorilor pe rețelele de socializare

Oana Zăvoranu vrea să revoluționeze lumea filmul, dar nu o poate face de una singură. Astfel, vedeta a lăsat rușinea și garantează pe încrederea ei că va face treaba bună și că are pregătite niște filme de excepție.

„Sunt un om de încredere și am atât echipă dornică să muncească temeinic la un proiect cinematografic de succes. Regizor avem, banii, însă, ne trebuie. Nu extrem de mulți, că nu ciordim. Prin urmare, potențialii sponsori care doresc să se «înhame» alături de mine și echipa mea în proiecte cinematografice adevărate, rog să îmi scrie.

Se pot face proiecte minunate fără să mai depindem de ăștia cu nepotismele care v-au intoxicat cu actorașii troglodiți și care cred că de pe șanț sau din cluburi pot face pe bandă rulantă filme sau seriale la care se uită doar ei și familiile lor. Să vină sponsorii! Să vină producătorii care vor și pot ajuta pentru filme și seriale de calitate!”, a spus Oana Zăvoranu, pe pagina sa de Instagram.

Te-ar putea interesa și: Mihai Mitoșeru, picanterii despre relația cu Oana Zăvoranu: "Va rămâne mereu aici" / video



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Oriana Popescu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel