La ce meserie visa Aurelian Temișan. Nu are nicio legătură cu muzica: „Aș fi rămas în domeniu, dar nu s-a mai putut și am renunțat”/ VIDEO

Data publicării:

Aurelian Temișan ne-a dezvăluit care este a doua sa mare pasiune, după muzică.

Aurelian Temișan este astăzi unul dintre cei mai buni artiști cu care România se mândrește. Este deja pe scena muzicală de 34 de ani, iar de ceva timp este cunoscut și drept un actor excelent, pasiune pe care i-a insuflat-o chiar soția sa, după cum ne spune artistul. Totuși, ce nu știe foarte multă lume este că Aurelian Temișan avea și un plan „B”, îm cazul în care nu era atât de atras de partea artistică. Ba chiar a făcut și mai multe demersuri în acel sens o perioadă de timp, până când și-a dat însă seama că trebuie să aleagă dintre cele două domenii. 

„Cred că aș fi continuat cu handbalul și aș fi rămas în domeniu, aș fi predat, nu știu. Pe mine m-a tras ața în partea asta și am renunțat la handbal. Când m-am lansat în muzică, încă mai făceam handbal, un an și jumătate încă am mai jucat, în timp ce eu eram deja cunoscut ca și cântăreț. Îmi aduc aminte de un meci de la Brașov, un meci de calificare cu Juniorii Brașovului, pe care l-am pierdut. Noi eram huiduiți și a venit momentul prezentării echipei Universității Craiova, cu numărul 13, Aurelian Temișan, iar atunci au început să strige toți „Temișan”. Și zic wow, nu puteam să cred că trăiam senzația asta, ei deja mă văzuseră la televizor.”, a declarat Aurelian Temișan, în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”, de la Spectacola și DC News. 

Citește și: Dieta lui Aurelian Temișan, la 51 de ani. Preparatele la care nu poate renunța: „Mănânc, stau cu ochii închiși și mă întorc în trecut” / VIDEO

A renunțat la handbal de dragul muzicii

Chiar dacă și-a dorit ca la început să meargă cu ambele activități în paralel, ritmul de viață alert pe care îl are un artist și provocările care apar constant l-au determinat pe Temișan să renunțe la scurt timp la practicarea acestui sport.

„În scurt timp, renunțasem la handbal, pentru că nu mai putem. Aveam turnee, iar pe vremea aceea, turneele la artiști din 30 de zile câte are luna, 20 erai în turneu. Doar veneam acasă, schimbam bagajul și plecam în alt turneu. Nu s-a mai putut și am renunțat.”, a continuat acesta.

Citește și: Aurelian Temișan și Monica Davidescu numără 29 de ani de relație. Fiica lor vrea să le urmeze exemplul, în carieră: „Și-a exprimat dorința doar pentru actorie”/ VIDEO

Aurelian Temișan numără 34 de ani de scenă

Chiar dacă numără deja 34 de ani de când este în atenția publicului său, Aurelian Temișan spune că mai are foarte multe de oferit, motiv pentru care nu ia în calcul retragerea din industrie prea curând. Artistul spune că abia s-a „încălzit” pentru ceea ce urmează și este pregătit să ia din plin toate provocările pe care viața i le va pune în cale.

„Sunt fericit cu ceea ce sunt, cu ceea ce am, știu că pot mai mult, am răbdare, mă simt un pic imediat după începutul carieri, nu după 34 de ani. Mă simt ca un sportiv care și-a făcut încălzirea și stă la start pentru a pleca în cursa vieții. Sunt echilibrat, liniștit, agitațiile pe care le am în viață sunt mai mult profesionale, iar viața nu o mai iau atât de în serios. Sunt extrem de serios de fel, cam ăsta sunt eu”, ne mai spune Aurelian Temișan în cadrul emisiunii.

Citește și: Cine l-a susținut cel mai mult pe Aurelian Temișan: „M-a motivat”. Cel mai mare regret al artistului / VIDEO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel