Cine l-a susținut cel mai mult pe Aurelian Temișan: „M-a motivat”. Cel mai mare regret al artistului / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Aurelian Temișan a fost invitatul Andreei Cercel, în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”, de la Spectacola și DC News.

Aurelian Temișan se mândrește cu o carieră longevivă în industria muzicală. Este pe scenă de 34 de ani și nu-și propune să se oprească aici, întrucât mai are foarte multe lucruri de oferit publicului, ne spune el. Dacă acum, știe sigur că nu și-ar mai vedea viața fără muzică, dar nici fără actorie, în trecut, artistul nu se gândea că va alege această profesie. Tatăl său a fost cel care i-a insuflat pasiunea aceasta, ne spune el în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”, de la Spectacola și DC News, și tot bărbatul a fost și cel care l-a susținut neîncetat pe tot parcursul evoluției în această industrie.

„Tata (n.r. este persoana care l-a motivat cel mai mult). Mama n-a avut treabă cu domeniul acesta, nu a știut să cânte, nu a avut voce. Tata m-a motivat chiar și atunci când credeam că de fapt mă ceartă. Când eram mici, făcea concursuri cu noi, cine reproduce mai bine refrenul pe care îl cânta el, avea 10 lei. Cine avea bani mulți? Sora mea. Eu sunt un exemplu.. eu în clasa a patra am fost dat afară din corul școlii, în clasa a șasea am rămas corijent la muzică. Mai târziu, eram și eu ca omul și făceam duș, el intra, cânta un refren și ieșea. Eu nu știam că el rămâne la ușă și pune urechea să audă și încercam să-l imit, ca orice copil. Și când mi-a zis „Te iau de mână și mergem, te iau cu mine și dacă e să fie, e, dacă nu, bine”. M-a lăsat pe mine să aleg, nu a vrut să pună presiune.”, a declarat Aurelian Temișan, în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”, de la Spectacola și DC News.

Aurelian Temișan, dezamăgit de anumiți părinți

În timp ce el nu a fost niciodată forțat de tatăl său să se lanseze în muzică, artistul ne spune că vede foarte multe exemple de părinți care-și obligă copiii să facă asta, ba chiar îi și pedepsesc aspru dacă nu cântă impecabil, așa cum și-ar dori ei. 

„Merg în foarte multe festivaluri, unde sunt în juriu și văd o presiune enormă din partea părinților și profesorilor pe unii copii, care sunt chiar și bătuți după ce ies de pe scenă pentru că au falsat. Îmi vine să-i calc în picioare pe părinții ăia, nu am dreptul să mă bag. Ei îi spun copilului că e cel mai bun, îi bagă speranțe false în cap, copilul ăla poate că nu are nicio treabă cu scena și nu realizează, iar dacă realizează nu are ce să facă, pentru că probabil e împins de părinte, care probabil e frustrat pentru că el nu a reușit să facă în tinerețe ceea ce face fiul lui.. Îmi văd de treabă și asta e.”, ne-a mai declarat artistul.

Care este cel mai mare regret al artistului

Cât despre regrete, artistul ne spune că acestea sunt strâns legate tot de părinții săi. Aurelian Temișan și-ar fi dorit ca cei care i-au dat viață să se mai afle astăzi printre noi, pentru a face parte din spectacolele importante pe care acesta a reușit până în prezent să le pună în scenă.

„Cel mai mare regret pe care-l am este că nu-i mai am pe ai mei acum, să mă vadă pe scenă. Nu jucând în piese de teatru, ci cântând în concertele în care până să dispară ei în 2014-2015 nu le aveam. Am făcut în 2019, 2018 concerte trubut Aurelian Andreescu, care rămâne, după părerea mea, cea mai bună voce masculină pe care a avut-o România. Tata, Aurelian Temișan, s-a întâlnit de câteva ori cu Aurelian Andreescu la spectacole. Am crescut cu discurile lui în casă.”, a continuat el, în cadrul emisiunii de la Spectacola și DC News.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel