Kristen Bell, despre viața cu depresie și anxietate: „De ce mă simt groaznic în fiecare zi?”

Data publicării:

Kristen Bell a vorbit despre lupta cu depresia și anxietatea, și despre cum i-au afectat viața tulburările psihologice. 

Kristen Bell a declarat pentru Self că a experimentat pentru prima dată stări de anxietate și depresie în facultate: „A fost ca un nor întunecat aruncat peste mine”.

 

Nu este pentru prima oară când actrița vorbește despre depresie și anxietate. Dar, în urma  izolării din pandemia COVID-19, când mulți dintre noi ne-am confruntat cu propriile noastre crize, actrița devine și mai sinceră în privința luptelor pe care le duce de peste fouă decenii - și a modului în care face față zilelor grele.

Prima experiență a lui Bell cu anxietatea și depresia a venit la vârsta de 18 ani, când a plecat din Michigan pentru a studia actoria în New York City. „Nu eram suicidă”, a declarat actrița pentru Self, dar „ „A fost ca un nor întunecat aruncat peste mine. Am simțit că adevărata mea personalitate se afla într-o cușcă mică din interiorul corpului meu. ”


„„ De ce mă simt groaznic și epuizată în fiecare zi? ”” își amintește actrița că s-a întrebat atunci.

Mama lui Bell, asistentă medicală, a ajutat-o ​​să iasă din acea stare, împingând-o să încerce medicamente și dezvăluind un istoric familial de anxietate și depresie. De asemenea, actrița din The Good Place face plimbări lungi prin oraș pentru a-și curăța mintea.

Acele soluții simple - medicamente și exerciții fizice, plus câteva trucuri suplimentare de mindfulness - au ajutat-o ​​pe actriță să își găsească drumul în viață. „Sunt cineva care trebuie să se controleze”, a declarat Bell. „Uneori, dacă mă simt foarte la pământ, fac o listă de lucruri bune și rele din viața mea pentru a vedea dacă este starea mea mentală sau dacă am într-adevăr o problemă. ”


Știu că pare că sunt foarte fericită tot timpul, și o mare parte din timp chiar sunt”, a continuat Bell în interviul pentru Self. Dar când a lovit pandemia COVID-19, actrița s-a trezit într-o „zonă mentală care nu era sănătoasă pentru familia mea.”

De data aceasta, soțul ei, Dax Shephard, a fost cel care a ajutat-o ​​să iasă din acele stări: „Fie te ridici și donezi bani, fie îți donezi timpul ”, a spus el.

La început a fost revoltată, dar a realizat adevărul din spatele cuvintelor soțului ei, determinând-o să-și ajute fiicele, Lincoln, 8 și Delta, 6, să treacă peste stresul pandemiei. Actrița a ales, de asemenea, să facă noi activități, precum tricotatul și completarea de puzzle-uri, care să o detașeze de gândurile negre.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel