Kira Hagi face o „figură frumoasă” în lumea filmului. Fiica lui Gică Hagi visează să joace alături de Meryl Streep

Data publicării:

Kira Hagi are o carieră în plină ascensiune. Tânăra actriță bifează deja proiecte în care apar nume grele, precum Michelle Obama, și visează să joace alături de Meryl Streep.

Fiica lui Gică Hagi a vorbit la Antena 3 despre dotințele și obictivele pe care le are. Tânăra actriță își construiește drumul spre succes cu pași mici, dar siguri.

Numele lui Hagi, pe marile scene ale teatrelor. Fiica fotbalistului face istorie, prin artă

"Cel mai mare vis al meu e să fiu fericită. Fericirea înseamnă a fi înconjurat de oameni dragi, de a fi iubit, apreciat, respectat. Atâta timp cât ai lucrurile acestea în fiecare zi, mi se pare că poți face orice.

Îmi doresc să colaborez cu actori mari și actori, nu știu, dacă e să vă mărturisesc ceva, îmi doresc să lucrez cu Meryl Streep. Este un vis, dar e mai mult un obiectiv pe care mi l-am scris, dar nu constă totul în asta.

Îmi doresc să lucrez și să colaborez cu oameni talentați din industrie", a declarat tânăra, la Antena 3.

Fiica lui Gică Hagi a îmbrăcat portul tradițional: ”Cultura aromână reprezintă rădăcinile mele”

Proiect cu Michelle Obama


Recent, Kira Hagi, a fost inclusă într-un proiect al companiei Netflix. Tânăra își va folosi vocea într-un film de animație produs  de fosta Primă Doamnă a Americii, Michelle Obama. Fiica lui Hagi a povestit cum a reușit să obțină rolul. 

"Eu colaborez cu un studio de dublaj, aici, în România. Ei lucrează cu Netflix direct. Și m-au contactat pe mine, mi-au spus că m-au văzut în anumite proiecte și dacă doresc să vin să dau audiție. Nu știam proiectul, dar fiind un job am zis: 'Prima! Mă găsiți acolo la prima oră.' Și am ajuns acolo, am dat audiția și a fost foarte bine.

Dublez vocea personajului Gofre, din serialul Gofre și Mochi, produs de Michele Obama. Pentru copii. Este istoria gastronomiei.", a mai povestit fiica lui Hagi la Sinteza Zilei. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel