Numele lui Hagi, pe marile scene ale teatrelor. Fiica fotbalistului face istorie, prin artă

Data actualizării: | Data publicării:
Kira Hagi, captură video YouTube/ Jonathan Alexandru
Descriere foto: Kira Hagi, captură video YouTube/ Jonathan Alexandru

Fiica marelui fotbalist Gică Hagi duce numele familiei mai departe, însă nu prin sport, ci prin artă. Kira Hagi studiat actoria în Statele Unite ale Americii și s-a întors să joace pe scenele românești. 

Tânăra Kira își clădește propriul nume în lumea teatrului. Are 25 de ani, joacă pe scena Teatrului Nottara și are deja un portofoliu impresionant. Tânăra a povestit, într-un interviu pentru ProTv, cum a fost drumul ei în lumea teatrului. 

Fiica lui Hagi spune că a fost mereu impresionată de cum îl primea publicul pe tatăl ei. Strigătele fanilor îi rămân și astăzi întipărite în minte. 

”Îmi aminteasc cum îi scandau numele tatălui meu. Daaa, mii de oameni să-ți strige numele. Practic, strigau. Eu, pentru mine, era doar tata”. își amintește tânăra. 


La 12 ani le-a spus părinților că vrea să se facă actor, chestiune care a fost primită cu bucurie de Gheorghe Hagi. Au urmat multe lecții de teatru, de dicție și de canto, iar în ultimul an de liceu s-a pregătit cu actorul și profesorul Filip Ristovski care avea să-i dea replica în primul său film: ”București, te iubesc”. A primit chiar și o bursă de studii la Londra. A plecat la facultate în Statele Unite, hotărâtă să rămână acolo, dar dragostea pentru România a întors-o acasă. 

 ”Când am plecat, am plecat cu gândul să rămân, după aceea m-am razgândit, pentru că mi-a fost dor de țară și de familia mea și să vă spun sincer iubesc România, o iubesc, sufletul meu e aici”, a dezvăluit tânăra la Pro Tv. 

 

Greutatea numelui pe care îl poartă a făcut-o să muncească mai mult, pentru a-și demonstra valoarea. Deși artiștii traversează o perioadă dificilă din cauza pandemiei de coronavirus, Kira recunoaște că este privilegiată că face parte dintr-o familie care o poate susține financiar în aceste timpuri. 

„Eu sunt privilegiată și la mine lucrurile sunt bine, nu am stresul de ziua de mâine și-mi pot crea oportunități și le pot construi”, a mărturisit Kira. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel