Kim Kardashian și Pete Davidson s-au despărțit. Care este motivul pentru care aceștia au ales să pună punct relației

Data actualizării: | Data publicării:
Kim Kardashian, captură video YouTube
Descriere foto: Kim Kardashian, captură video YouTube

Kim Kardashian este din nou o femeie singură, după ce s-a despărșit de iubitul ei.

Kim Kardashian și comediantul Pete Davidson s-au despărțit, potrivit cnn.comdupă nouă luni de relație. Chiar dacă cei doi mărturisesc în continuare faptul că  au "multă dragoste și respect unul pentru celălalt", programul diferit și distanța i-au determinat pe cei doi să ia această decizie dură în decursul acestei săptămâni. 

"S-au despărțit în această săptămână pe cale amiabilă din cauza distanței și a programului", a declarat o sursă din anturajul cuplului celebru.

Cei doi și-au făcut relația oficială pe Instagram în luna martie și și-au făcut debutul oficial pe covorul roșu în mai, însă au format o relație romantică încă din octombrie 2021.

Într-un episod al serialului ei, Kim Kardashian a vorbit despre faptul că l-a întâlnit pe Davidson atunci când a fost gazda emisiunii "Saturday Night Live" și că a creat imediat o conexiune cu el.

"Am făcut "SNL", iar apoi, când ne-am sărutat în scenă, a fost doar o vibrație", a spus Kardashian în emisiune menționând că Davidson nu a participat la petrecerea de după spectacol. Mai târziu, a spus ea, a decis să îl urmărească.

"L-am sunat pe producătorul de la 'SNL' și i-am spus: "Hei, ai numărul lui Pete?"", a povestit ea. "Și ei au spus: "Da." I-am trimis un mesaj. Nici măcar nu mă gândeam: "O, Doamne, voi avea o relație cu el".

Kim Kardashian, acuzată că a deteriorat o rochie a actriţei Marilyn Monroe la Gala Met 2022

Pete Davidson a fost plecat o mare parte din vară în Australia

Recent, o sursă a explicat pentru E! News cum cuplul a încercat din greu să facă relația să funcționeze la distanță în timp ce Pete filma în Australia, potrivit eonline.com. Actorul a stat acolo o mare parte din vară, lucrând la filmul Wizards!. În ceea ce o privește pe Kim, în tot acest timp ea a continuat să-i crească pe cei patru copii - North, Psalm, Chicago și Saint, împreună cu fostul ei Kanye West.

"Atunci când sunt despărțiți, ei comunică în permanență", a spus sursa. "Kim adoră faptul că el o face mereu să râdă și că îi face cu adevărat ziua mai frumoasă atunci când vorbesc." 

Cu toate acestea, Pete a declarat recent faptul că și-ar fi dorit o familie și, implicit, un copil. Acesta plănuia la un moment dat să se așeze la casa lui, pentru a putea petrece cât mai mult timp cu familia sa. Se pare însă că acest lucru nu a fost suficient pentru Kim Kardashian.

Kim Kardashian, dietă strictă pentru a intra în rochia lui Marilyn Monroe. Cum a slăbit 7 kilograme

"Pentru asta mă pregătesc acum, încerc să fiu cât mai bun ca om, să mă dezvolt și să devin mai bun, astfel încât, atunci când se va întâmpla asta, să fie mai ușor." , a spus el recent.

Rihanna, cea mai tânără femeie miliardară din SUA. Cine se află pe locul doi al top-ului



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel