Kim Kardashian, dietă strictă pentru a intra în rochia lui Marilyn Monroe. Cum a slăbit 7 kilograme

Data publicării:
Kim Kardashian și Pete Davidson la Met Gala 2022. Captură video YouTube
Descriere foto: Kim Kardashian și Pete Davidson la Met Gala 2022. Captură video YouTube

Rochia lui Marilyn Monroe a determinat-o pe Kim Kardashian să slăbească 7 kilograme.

Kim Kardashian se numără printre persoanele care au ținut dietă pentru a putea încăpea într-o rochie. Dar nu orice rochie, ci tocmai în cea pe care Marilyn Monroe a purtat-o în 1962, când i-a cântat ”La mulți ani!” președintelui american John F. Kennedy, la aniversarea a 45 de ani. De altfel, americanca a reușit să facă istorie la Met Gala 2022. 

Kim Kardashian este singura persoană în afară de Marilyn Monroue care a purtat această ținută de când a fost creată. 

”Aceasta este rochia lui Marilyn Monroe. Are şaizeci de ani. Am avut această idee să o port încă de anul trecut. Mi-au adus-o cu paznici înarmați și mănuși. Am încercat-o si nu mi s-a potrivit”, a spus Kardashian pentru Vogue.  "Întotdeauna am crezut că am forme. Mi-am imaginat că aș putea fi mai mică în unele locuri în care ea era mai mare și mai mare în locurile în care era mai mică. Așa că, atunci când nu mi s-a potrivit, am vrut să plâng, pentru că nu poate fi modificată deloc."

Cu doar câteva luni înainte de gală, Kim Kardashian mai avea doar două opțiuni: să slăbească pentru a intra în rochie sau să găsească altceva de îmbrăcat. Însă pentru aceasta era o singură opțiune reală: "era asta sau nimic", semn că dorința de a purta rochia era extrem de importantă. Astfel că în ultimele săptămâni Kardashian a respectat o dietă strictă pentru a se apropia de obiectivul ei. "Aș purta un costum de saună de două ori pe zi, aș fi alergat pe banda de alergare, aș fi renunțat complet la tot zahărul și la toți carbohidrații și aș fi mâncat doar cele mai curate legume și proteine", a explicat starleta. "Nu m-am înfometat, dar am fost atât de strictă".

Citește continuarea pe DC Medical. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel