„Kim Kardashian de România” a slăbit 20 de kilograme în timp record. La ce aliment a renunțat Fracisca: „Eram nesimțită! Mâncam și 5 într-o seară!””

Data publicării:

Fracisca, supra-numită „Kim Kardashian de România” datorită formelor ei generoase și a posteriorului bombat, a dezvăluit cum a reușit să slăbească în timp record, dar și la ce aliment a renunțat. 

Francisca este considerată Kim Kardashian de România, datorită asemănării izbitoare cu celebra vedetă americană. Frumoasa solistă Francisca Dulceanu, pe numele de scenă Ciska, a reușit performanța de a slăbi 20 de kg în doar patru luni, fără nicio intervenție chirurgicală și fără nicio dietă drastică! 

 „Kim Kardashian de România” a slăbit 20 de kilograme în timp record
 

În urmă cu ceva timp, artista a șocat cu noua ei apariție. Cândva rotunjoară, cântăreața are acum forme demne de un manechin.  Într-un interviu recent, Fracisca a dezvăluit la ce aliment a renunțat definitiv. 

“Îmi amintesc că eu mâncam trei ciocolate odată, se putea și cinci. Nu știu, dar cred că totul era pe fond nervos la mine. Mă așezam frumușel în pat, la televizor și mă îndopam cu ciocolată. Kilogramele au luat-o razna în perioada aceea”, a dezvăluit Francisca, în exclusivitate pentru click.ro

Francisca: „Mi-am scos grăsimea de pe coapse și am pus-o pe sâni”

Francisca se mândrește cu o siluetă de invidiat, după ce a slăbit 20 de kilograme într-un timp recors. Vedeta a recunoscut că a apelat și la ajutorul unui spcialist. 

“Am avut nevoie de ajutorul unui specialist! Am adoptat un stil de viață sănătos, un întreg program de proceduri corporale și faciale, gândit special pentru organismul meu!

Secretul siluetei mele de acum este gura pe jumătate, bun simț, calitate și nu cantitate și mișcare. Per total, un stil de viață sănătos!

Am slăbit 20 de kilograme cu totul, au trecut doi ani de atunci, dar mă chinui să mă mențin. A fost un proces natural, făcut cu cap, cu terapeut. Eu fac acum sală de patru ori pe săptămână, fac proceduri. Acum am 50 de kilograme! În perioadele stresante am ajuns și la 48-49 de kilograme!”, a povestit solista, despre lupta ei acerbă cu kilogramele.

„Condiția a fost să nu se atingă nimeni de șoldurile și de fundul meu”

Artista a recunoscut că și-a scos grăsimea de pe coapse pentru a-și mări cu ea sânii.

„Eu, la un moment dat, am apelat la mărire de sâni cu propria grăsime. Mi-a luat grăsime din zona genunchilor. Asta s-a întâmplat acum 6 ani, dar eu m-am îngrășat tare după operația asta. Nu a fost din cauza intervenției, a fost din cauza nesimțirii mele. M-am gândit eu că, dacă îmi ia de acolo o să fiu slabă, o să am picioarele slabe. Nu a fost așa!

Condiția a fost să nu se atingă nimeni de șoldurile și de fundul meu, de talia mea, pentru că astea sunt amprenta mea! Multe fete nu vor să aibă  șoldurile mari, dar astea mie îmi plac la mine: fundul mare, șoldurile mari, talia mică. Așa au fost formele mele întotdeauna, dar, pur și simplu erau vreo 20 de kilograme în plus, aceleași forme, nu s-a modificat nimic, doar că erau un pic mai expandate! Dar tot clepsidra asta o am la trup!”, a mai declarat solista.

CItește și: Rodica Popescu Bitănescu, despre drama care i-a marcat copilăria: "Am ajuns piele și os. Foamea m-a înnebunit. Am crescut cu atac de panică"

Oana Zăvoranu, refuzată categoric de Pro TV, din cauza vârstei înaintate: „Se vedea, nu s-a putut”

Scandal de proporții în TVR, după plecarea prezentatorului Radu Andrei Turdor: „Angajații sunt umiliți. E regim de teroare!”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel