Kate Middleton, ritual împotriva stresului. Trucul simplu care o ajută pe Prințesă să rămână calmă și să doarmă bine. Are multiple beneficii

Data actualizării: | Data publicării:
Kate Middleton, captură video Youtube/ ITV News
Descriere foto: Kate Middleton, captură video Youtube/ ITV News

Kate Middleton, Prințesa de Wales, are un truc simplu la care apelează pentru a rămâne calmă în situații solicitante și pentru a dormi bine.

Kate Middleton a dezvăluit că s-a confruntat cu probleme mari cu somnul, imediat după moartea Reginei. Pe fondul stresului, Prințesa de Wales se chinuia să adoarmă.

Astfel, Kate Middleton a apelat la metode inedite care luptă împotriva insomniei și a stresului. Nora Regelui Charles apelează la o metodă care poate fi aplicată de oricine și care are multiple beneficii.

În timpul unei vizite la sediul Central Beacons Mountain Rescue Team din Merthyr Tydfil săptămâna trecută, un participant a dezvăluit pentru People că prințesa i-a mărturisit că ”înoată în apă rece". Mai mult, nu este singura din familia regală care practică această activitate, întrucât și Meghan Markle este o fană a înotatului în apă rece, care are multe beneficii

Citește continuarea pe DC Medical.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel