Greșeala alimentară pe care mulți o fac fără să știe. Dr. Virgiliu Stroescu: De azi înainte așa să faceți! S-a înțeles? / video

Data publicării:
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @freepik
Descriere foto: Sursa foto: https://www.freepik.com/, @freepik

Medicul Virgiliu Stroescu a fost invitat la podcastul „Altceva cu Adrian Artene” unde a explicat cu trebuie să ne hrănim corect. 

 

 

Medicul Virgiliu Stroescu a explicat când trebuie consumate fructele, de fapt. Potrivit acestuia, există niște reguli alimentare de care ar trebui să ținem cont în fiecare zi. 

„De azi înainte, toți care ne ascultați, dacă vreți să nu aveți probleme digestive, nu mâncați fructele decât înainte de masă. Să mănânci mărul la sfârșit e o prostie mare. Din ce cauză? Fermentează, încep gaze care lucrează și sus și jos și îți dau disconfort.

De azi înainte, tot ce e dulce înainte de masă! S-a înțeles? E greu? E greu și nu putem. Hai și un pepene, hai și un măr! Nu! Astea se mănâncă la început și începi să râzi: „Păi ce, începem masa cu pepene?” Da, că e dulce!

Sunt legi fiziologice pe care trebuie să le respectăm. Vrei, nu vrei! Încălcăm toate legile și știți cum se numește în religie încălcarea legilor: păcate. În juridic se numesc infracțiuni. Noi permanent facem infracțiuni pentru că încălcăm legile. Legile nu trebuie încălcate. Sunt infracțiuni alimentare.”, a spus medicul Virgiliu Stroescu la podcastul „Altceva cu Adrian Artene”. 

 

3. Sursa foto... (fructe-mixed-assorted-fruits_91755900.jpg)

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @lifeforstock

 

Ce beneficii au fructele 

Fructele sunt o parte importantă a unei diete sănătoase și echilibrate, oferind numeroase beneficii pentru sănătate datorită conținutului lor bogat în nutrienți.

Ele sunt o sursă excelentă de vitamine, minerale și antioxidanți care contribuie la menținerea sănătății generale. Consumul regulat de fructe, în special cele bogate în potasiu și fibre, poate ajuta la menținerea tensiunii arteriale în limite normale și la reducerea riscului de boli de inimă.

De asemenea, vitaminele și antioxidanții din fructe pot ajuta la întărirea sistemului imunitar, protejând organismul împotriva infecțiilor și bolilor, iar fibrele pe care le conțin ajută la menținerea sănătății tractului digestiv, prevenind constipația și promovând o digestie sănătoasă.

Consumul regulat de fructe este asociat cu un risc mai mic de apariție a unor boli cronice precum diabetul de tip 2, obezitatea și anumite tipuri de cancer. Ele sunt adesea scăzute în calorii și bogate în nutrienți, făcându-le o opțiune excelentă pentru cei care își doresc să piardă în greutate sau să mențină o greutate sănătoasă.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Elena Aurel | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel