Karmen, victima unui accident rutier: "Mi-am rupt mașina în două. E distrusă". Cum se simte fata lui Adrian Minune

Data publicării:
Sursa foto: Karmen, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Karmen, Instagram

Karmen a suferit un accident de mașină, după ce a pierdut controlul direcției și a intrat cu ea în gard.

Karmen a postat un mesaj pe rețelele de socializare, care i-a îngrijorat pe fani. Vedeta le-a mărturisit acestora faptul că a fost victima unui accident rutier, însă a ținut mai apoi și să-i liniștească, spunându-le faptul că nu a fost rănită. Cu toate acestea, artista nu se arată a fi la fel de optimistă și în privința mașinii, care a fost destul de grav avariată. Mai mult, Karmen spune că acest incident nu a fost singurul prin care a trecut în ziua respectivă, vedeta având o zi destul de agitată.

„Azi pentru mine este o zi specială, cu totul specială. Hai să vă zic de ce. Mi-am început ziua lovindu-mi mașina într-un gard, nu vă speriați. Nimic serios, doar mi-am rupt mașina în două, toată bara din față e distrusă, partea din dreapta. Ziua mea a continuat vărsând cafea pe mine, noroc că sunt îmbrăcată în negru și nu se vede atât de rău, iar mai apoi am întârziat în toate locurile unde trebuia să ajung. Ziceți-mi, vă rog, voi ce faceți în toate zilele în care absolut nimic nu vă merge? Îmi vine să culc la loc și să mă mai trezesc o dată”, a spus Karmen pe Instagram.

Ce spune Karmen despre starea de sănătate a mamei ei

Soția lui Adrian Minune a trecut prin momente cumplite, acum ceva timp, când starea ei de sănătate era una extrem de precară. Karmen se arăta a fi extrem de speriată atunci, pentru că această boală îi putea pune în pericol viața mamei sale, fapt pentru care s-a interesat de cele mai bune clinici, unde să o poată trata pe aceasta.

„Am trecut cu bine peste o situație dificilă, pentru că nu este ușor ceea ce a avut mama noastră. Ne-am speriat foarte tare, pentru că e vorba despre un anevrism și un AVC făcut la o vârstă destul de fragedă, spun eu, pentru că în ochii noștri mama e mereu tânără și nu am acceptat nicio secundă ideea! În momentul în care am aflat ce s-a întâmplat, nu mi-am dat voie să accept cealaltă variantă. Am fost în Turcia, am sunat la toate cunoștințele”,a declarat Karmen Simionescu, în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la PRO TV

Soția lui Adrian Minune trebuie să urmeze un tratament timp de 5 ani

Vedeta este fericită pentru faptul că mama sa se simte bine acum, însă aceasta are de urmat un tratament destul de greu pe o perioadă mare de timp. În același timp, soția manelistului nu a scăpat nici de controalele periodice.

„S-a rezolvat totul, Cati a fost la control în Turcia, e totul foarte bine. Are pastile pe care trebuie să le ia timp de 5 ani. Primul control a fost la o lună de la operație, apoi mai are unul la 7 luni, altul la un an și ultimul la 5 ani. Atunci scapă și de pastile”, a mai spus fiica manelistului

Citește și: Cătălin Botezatu, țeapă de câteva sute de mii de euro: "O să-l dau în judecată". Ce a pățit designerul

Anamaria Prodan s-a fotografiat pe jumătate goală. Vedeta a încins tot internetul

Sore și tatăl copilului ei s-au despărțit: "De ceva timp, Mircea și cu mine nu mai formăm un cuplu"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel