Cătălin Botezatu, țeapă de câteva sute de mii de euro: "O să-l dau în judecată". Ce a pățit designerul

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Cătălin Botezatu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Cătălin Botezatu, Instagram

Cătălin Botezatu a decis să-și pună la vânzare una dintre proprietăți, însă banii au întârziat să apară.

Cătălin Botezatu deține extrem de multe proprietăți în România în mai multe orașe din țară. Chiar dacă designerul a declarat recent faptul că vrea să le păstreze doar pentru el și să nu le pună în chirie, se pare că vedeta s-a decis totuși să renunțe la una dintre casă și să o vândă. În acest sens, problemele nu l-au ocolit pe designer-ul care a primit o țeapă din partea unui italian, care nu i-a dat nici până în ziua de astăzi banii. Cătălin Botezatu spune că aceasta nu este o situație unică, pentru că există multe persoane care au datorii la el.

"Am multe imobile personale în care nici măcar nu locuiesc. Stau într-o superbă casă cu vedere spre lac. Dar nu contează numărul lor, contează să știi să manageriezi banii din ele. Vreau să stau în cele mai fițoase locuri, vreau să trăiesc clipa. Am ajuns la nivelul în care nu dau socoteală și nu depind de nimeni.

Alții au datorii la mine, unii se fac că uită! Știi ce mă deranjează la oamenii, pentru că îi împrumut cu mare drag. De multe ori fac asta, pentru că știu că au nevoie de bani, am salvat vieți dând bani, dar chestia aia că atunci când se face termenul, pe 11, pe 13, dă-mi un telefon și spune-mi: n-am bani acum, ți-i dau luna viitoare, e ok, dar nu mă sfida! Te întâlnești cu mine și nu te face că nu-mi datorezi nimic. Mai am un escroc de italian care trebuie să-mi dea banii pe un apartament și nici acum nu mi i-a dat, o să-l dau în judecată. Banii pe un apartament în nordului, deci e o sumă. Nu-i dau numele că nu vreau să-l fac de rahat din prima, dar tot escroc e! O să-i recuperez! Îmi trăiesc viața și îmi cheltui banii cu chibzuință, sânge de evreu. Dar nu fac rabat de la plăcerile vieții pe plan personal!" a spus Cătălin Botezatu pentru fanatik, în cadrul emisiunii de pe Youtube.

Cum a arătat copilăria lui Cătălin Botezatu

Chiar dacă a avut o familie cu posibilități financiare destul de mari, Cătălin Botezatu nu a avut cea mai frumoasă copilărie. Vedeta spune că majoritatea timpului și-a petrecut-o studiind, pentru că mama sa era extrem de strictă.

"Copilăria mea nu a fost cine știe ce. Provin dintr-o familie ok, cu posibilități materiale, dar am avut o educație foarte spartană, drastică, ceea ce a însemnat formarea mea ca om și atunci fiind copil nu înțelegeam. Dădeam vina pe mama mea că e prea rea cu mine. Mă punea să citesc foarte mult, în toate locuințele erau multe cărți. Le-am citit pe toate și mama mă punea să fac și rezumat și dacă nu știam răspunsul mă punea să citesc din nou. Jucam fotbal, volei, dar mama voia să învăț doar carte. Nu am fost un adolescent rebel din cauza mamei, tata a fost foarte permisiv cu mine.", a mai declarat Cătălin Botezatu.

Ce spune designerul despre viața sa personală

De asemenea, Cătălin Botezatu recunoaște faptul că nu traversează cea mai bună perioadă pe plan personal, iar pe Intagram își arată doar latura pozitivă a vieții.

"Viața mea personală este haos. Nu vă uitați pe Instagram, acolo e un fake. N-o să pun pe Instagram o poză în care plâng, normal. Acolo se pun poze frumoase, retușate, nu eu, rar am folosit filtre, dar viața adevărată e una dură. Apar toate cu fake-uri, cu extensii. Terminați-vă!", a spus designerul.

Loredana Groza și Cătălin Botezatu, dialog halucinant: Declarații de dragoste în văzul tuturorGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel