Sore și tatăl copilului ei s-au despărțit: "De ceva timp, Mircea și cu mine nu mai formăm un cuplu"

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Instagram

Sore s-a despărțit de tatăl fetei sale, anunț ce a șocat toți fanii.

Showbiz-ul românesc este zguduit zilele acestea de câteva despărțiri. După ce Raluca Bădulescu a anunțat faptul că divorțează de soțul ei, după 13 ani de căsnicie, Sore a făcut și ea un anunț care a șocat fanii. Vedeta a postat pe Instagram faptul că a pus punct relației cu avocatul Mircea Julean, tatăl fetiței ei. Cei doi formează un cuplu de opt ani de zile și, potrivit spuselor artistei, ruptura dintre aceștia s-a produs cu mai mult timp în urmă. Vedeta a făcut public acest lucru, pentru că simte că are o datorie față de fanii ei, însă, în același timp, aceasta dorește să i se păstreze intimitatea.

„Au fost 8 ani frumoși, care ne-au adus maturizarea și cea mai de preț realizare: pe Erin. De ceva timp, Mircea și cu mine nu mai formăm un cuplu, dar vom forma mereu o familie.

Am simțit responsabilitatea de a face această postare, deoarece îmi asum faptul că sunt persoană publică, însă așa cum mi-am expus relația pe internet, cu la fel de multă discreție voi proceda și în acest caz.”, a scris Sore Mihalache pe rețelele sociale.

De ce nu s-a căsătorit Sore cu iubitul ei 

Deși mulți și-au pus întrebarea de ce cei doi nu au trecut la pasul următor în relație, Sore a dezvăluit, acum ceva timp, faptul că a fost cerută de soție. Totuși, artista nu s-a văzut niciodată îmbrăcată în rochia de mireasă, motiv pentru care nunta nu a fost niciodată pe lista priorităților celor doi.

"Da, am fost cerută în căsătorie, însă nunta, ca eveniment, nu a fost pe lista noastră de priorități și dintr-o comoditate. Nici eu, nici el nu suntem fanii evenimentului în sine, care este un factor de stres imens pentru miri și ar presupune un număr foarte mare de invitați pe care i-am avut deja la botez, am văzut ce înseamnă asta și cred că atunci ne-am convins amândoi că ne e bine așa cum suntem. Sinceră să fiu, nici nu am fost genul de fetiță care să își imagineze ziua nunții, nu prea îmi pot explica de ce, probabil de aceea nici nu sufăr pentru că n-am fost mireasă, încă.", a declarat Sore, potrivit Viva

Ce spunea Sore despre relația pe care o are cu tatăl fetiței ei

Tot în urmă cu ceva timp, artista se declara a fi compatibilă cu avocatul Mircea Julean, care reprezenta latura rațională în familia lor. 

"Tind să cred că el e mai rațional, eu sunt mai mult latura sensibilă, romanțată și, câteodată, e chiar benefic să îi ascult părerile în legătură cu latura me profesională, tocmai pentru că nu e deloc familiară pentru el și îmi spune lucruri pe care eu nu le văd. Nu știu cum sunt relațiile între persoane cu profesii de același gen, dar sunt convinsă că fiecare relație are plusurile și minusurile ei, compatibilitatea umană este cea mai importantă, cred eu.", a mai spus artista.

Alina Eremia le-a făcut cunoștință celor doi

Chiar o colegă de scenă de-a lui Sore i-a făcut acesteia cunoștință cu cel ce avea să devină tatăl copilului ei. Vedeta spune că a fost cucerită pe loc.

"Dar ne-am cunoscut prin doi prieteni comuni, mai exact, Alina Eremia a fost Cupidonul meu. M-a cucerit fiind foarte firesc și foarte convins că locul nostru este împreună, iar asta a fost cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care mi-aș fi dorit-o.", a mai declarat Sore.

Raluca Bădulescu DIVORȚEAZĂ, după 13 ani de căsnicie: „Am decis să începem un nou capitol în viață noastră, separați”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel