Kanye West anunţă că va candida la alegerile prezidenţiale din SUA din 2024

Data publicării:
Kanye West, captură video YouTube
Descriere foto: Kanye West, captură video YouTube

Rapperul american Kanye West, cunoscut sub numele de Ye, şi-a anunţat duminică intenţia de a candida la alegerile prezidenţiale din 2024 din Statele Unite.

Cântăreţul a afirmat că "lucrează la campanie" cu ajutorul comentatorului de extremă dreapta Milo Yiannopoulos, potrivit unei înregistrări video publicate duminică de site-ul X17.

"Mulţumesc, accept", a afirmat Yiannopoulos în videoclip, întrebat dacă acesta este un anunţ oficial.

Kanye West, în vârstă de 45 de ani, câştigător al premiului Grammy, a candidat ca independent în alegerile prezidenţiale din 2020, când a primit aproximativ 70.000 de voturi în 12 state din SUA.

Rapperul s-a aflat în ultima perioadă în centrul unor intense controverse din cauza declaraţiilor sale antisemite repetate.

Instagram şi Twitter i-au restricţionat temporar conturile luna trecută, în timp ce producătorul german de echipament sportiv Adidas a anunţat că încheie colaborarea sa cu Kanye West, punând capăt fabricării produselor din marca Yeezy a rapperului american.

Colaborarea dintre Adidas şi starul hip-hop din Statele Unite a fost multă vreme una dintre cele mai profitabile din industria modei.

West a scris duminică pe Twitter că postează pentru a testa dacă contul său funcţionează, apoi a scris "Shalom :)" într-un alt tweet, notează Agerpres.

 

Kanye West a dezvăluit motivul pentru care refuză să ia tratamentul pentru tulburare bipolară: "Am fost diagnosticat greșit"

 

În 2016, Kanye West a fost diagnosticat cu tulburare bipolară, după ce a fost internat în spital în urma unui episod psihotic, dar de atunci a vorbit deschis despre faptul că a luat tratamente, dar și că a renunțat la medicamentație.

Fostul miliardar, căruia i se spune acum Ye, a fost atât lăudat, cât și criticat pentru modul în care vorbește despre problemele de sănătate mintală, dar cea mai recentă dezvăluire a sa este o perspectivă îngrijorătoare asupra motivului pentru care este împotriva medicației.

Kanye West susține că refuză să ia medicamente pentru că a fost "diagnosticat greșit" cu tulburare bipolară.


Ye susține că a fost "diagnosticat greșit din punct de vedere mental" și a fost drogat cu forța pentru a fi transformat într-o celebritate "controlabilă".

El a făcut această afirmație într-un tweet care conține o captură de ecran a unui mesaj cu fostul său antrenor personal.

Capturile de ecran ale unei conversații între Ye și antrenorul său personal Harley Pasternak, arată o abordare deosebit de ostilă a instabilității mentale a lui Ye.

 

"Am să te ajut în câteva moduri..." i-ar fi trimis Pasternak un mesaj.

Prima opțiune include o "conversație iubitoare și deschisă", în care se pare că Pasternak vrea să se scufunde în "fapte" și nu în "niște chestii nebunești pe care i le-a spus prietenul ăla idiot al tău".

A doua opțiune, însă, a fost mult mai puțin conciliantă.

"Te fac să fii internat din nou, unde să te trateze cu medicamente și să te întorci în Zombieland pentru totdeauna", scrie Pasternak. "Întâlnirea de joacă cu copiii nu va mai fi la fel".

Mesajul susține că Pasternak a mai făcut-o deja o dată - l-ar fi internat pe Ye în spital cu forța, în loc ca rapperul să meargă de bunăvoie.


"Ceea ce ar trebui să fie evident până acum este că am fost crescut pentru a-mi susține adevărul, indiferent de consecințe", a susținut Kanye West în tweet.

 

Citește continuarea aici



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel