Justina Vigheciu, prima imagine cu burtica de graviduță. Ce mesaj a transmis influencerița

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Justina Vigheciu/Instagram
Descriere foto: Sursă foto: Justina Vigheciu/Instagram

Justina Vigheciu, o influenceriță renumită din România, este extrem de fericită. Ea și soțul său, Victor, așteaptă al doilea copil. Vedeta a publicat prima fotografie cu burtica de graviduță.

Justina a fost încântată să afle că va deveni din nou mamă. Cuplul mai are o fetiță, Nadine, care are doi ani și despre care sunt convinși că va fi o soră minunată pentru viitorul frățior sau viitoarea surioară. Fericirea lor este evidentă, iar familia lor se pregătește pentru noul membru.

Fericirea se citește pe chipul Justinei Vigheciu

Influencerița a împărtășit pe rețelele de socializare o fotografie cu burtica de graviduță. Femeia se simte în al nouălea cer de când a aflat că va aduce pe lume al doilea copil.

„Aș vrea să las această imagine aici prin care îmi apreciez profund corpul pentru toate schimbările prin care trece. Sunt pregătite de această călătorie și recunoscătoare că prin mine va veni încă o viață.”, a scris Justina Vigheciu, pe pagina sa de Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JUSTINA NEAGU (@justina.vigheciu)

Te-ar putea interesa și: Clipe speciale pentru Justina Vigheciu! Influencerița este însărcinată pentru a doua oară

Justina Vigheciu, emoționată până la lacrimi când a anunțat că este însărcinată

De asemenea, recent, Justina a postat pe rețelele de socializare un mesaj profund emoționant, surprinzându-și urmăritorii. În videoclipul publicat, emoțiile sale erau evidente, vocea tremurândă trădând cât de specială este această perioadă pentru ea. Reacțiile celor care o urmăresc au fost pe măsură, iar mesajul a transmis cu putere fericirea și entuziasmul pe care aceasta le trăiește în aceste momente.

„A fost la un moment dat un gând timid, o dorință arzătoare în sufletul meu. Să iubesc și să fiu iubită. Și uite așa, am aflat ce înseamnă împlinirea. Am reușit să îmi îndeplinesc visul și am ales să primesc în viața mea fericirea, adică pe tatăl tău. Și când am crezut ca mai mult nu se poate și iubirea noastră nu se poate duce mai departe de atât, un suflet pur ne-a ales pe noi. Sora ta, Nadine.

Și pentru ca viața ne-a arătat cat de frumoasă poate fi, în inima noastră a mai încolțit o dorință. Să vii tu, dragul nostru copil, nevăzut și neauzit, dar deja atât de iubit. Să vii, să cunoști iubirea, să îți deschidem porțile către lumea noastră. Te așteaptă multe aici!”, a scris Justina Vigheciu, pe pagina sa de Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JUSTINA NEAGU (@justina.vigheciu)

Te-ar putea interesa și: Ana Baniciu a deslușit misterul. De ce a decis vedeta să nască prin cezariană



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Oriana Popescu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel