Ana Baniciu a deslușit misterul. De ce a decis vedeta să nască prin cezariană

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Ana Baniciu/Instagram
Descriere foto: Sursă foto: Ana Baniciu/Instagram

A trecut o săptămână de când a născut și Ana Baniciu a decis să povestească întreaga experiență. Artista nu va uita niciodată acele momente unice.

La o săptămână de când l-a adus pe lume pe micuțul ei, Ana Baniciu a decis să împărtășească cu fanii ei de pe Instagram cum este să fii mamă. Vedeta nu și-a putut stăpâni lacrimile.

Ana Baniciu a povestit ce a făcut înainte să îl aducă pe lume pe bebeluș. Vedeta avea totul pregătit

A fi mamă pentru prima oară poate aduce cu sine multe griji și poate destabiliza emoțional multe femei. Acest lucru nu s-a întâmplat și în cazul Anei Baniciu. Artista a încercat să fie puternică, să-și păstreze calmul, iar acum, la o săptămână de la naștere, a împărtășit cu fanii săi acele momente unice.

„A fost cea mai intensă săptămână din viața noastră, cea mai puternică și frumoasă și suntem recunoscători pentru tot ce avem în momentul acesta. Suntem la casă nouă, avem un bebeluș sănătos, noi suntem bine, Edy mă ajută enorm și îi  mulțumesc din suflet. Nici nu mă așteptam să fie atât de implicat, dar, cu siguranță, se schimbă ceva și în bărbat atunci când naște soția.

Acum o săptămână, m-am trezit la 6 dimineața cu o contracție, prima contracție puternică pe care am simțit-o, m-a trezit din somn, după care m-am culcat la loc. Medicul mi-a spus să nu mă stresez, pentru că mă pregăteam de o naștere naturală. Nașterea naturală durează, în general, ore în șir. După m-am trezit din nou din cauza contracțiilor și atunci mi-am zis că e momentul să merg să mă spăl pe cap, să mă aranjez un pic și să plecăm la spital.

Mi-a fost puțin teamă de reacția lui Edy, nu voiam să-l speri. Așa că am plecat pe spital, cu toate pregătite, erau toate făcute. La spital a început monitorizarea și ne-am dat seama că avem o problemă. Eu m-am pregătit în toată perioada pentru o naștere naturală, am avut o sarcină extraordinar de ușoară. Mi-am dorit să nasc natural, dar nu am vrut să risc în niciun fel și am făcut cezariană fără nicio problemă.”, le-a povestit Ana Baniciu urmăritorilor săi de pe Instagram.

Te-ar putea interesa și: Ana Baniciu a născut! Artista a publicat prima fotografie cu bebelușul: „Suntem topiți de iubire!”

Cum arată Ana Baniciu la o săptămână de la naștere

După cum spuneam și mai sus, vedeta își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața sa. Așa s-a întâmplat și astăzi, când Ana Baniciu se minuna că a ajuns la forma ei fizică dinainte să rămână însărcinată. Vedeta a postat un video pe Instagram în care povestea cum s-a trezit, peste noapte, mai slabă.

„A trecut prima săptămână de când sunt mămică. M-am uscat în ultimul hal, aparent am reținut foarte multă apă în ultima perioadă. M-am și speriat într-o dimineață când m-am trezit și mi-am găsit picioarele așa cum eram și-am zis: 'Doamne, ce se întâmplă?'. Ciudat, oricum.”, a mărturisit Ana Baniciu fanilor săi, în secțiunea de InstaStory.

Te-ar putea interesa și: Ana Baniciu arată excepțional la o săptămână după ce a născut. Nici nu ai zice că a fost gravidăGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Oriana Popescu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel