Clipe speciale pentru Justina Vigheciu! Influencerița este însărcinată pentru a doua oară

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Justina Vigheciu/Instagram
Descriere foto: Sursă foto: Justina Vigheciu/Instagram

Justina Vigheciu, o cunoscută influenceriță de la noi din țară, este în culmea fericirii. Justina și Victor, soțul ei, vor deveni părinți pentru a doua oară.

Justina Vigheciu este în al nouălea cer de când a aflat că va deveni mămică pentru a doua oară. Influencerița și soțul ei mai au încă o fetiță, pe Nadine, în vârstă de doi ani, pentru care aceștia garantează că va fi o surioară de excepție pentru frățiorul sau surioara ei.

Justina Vigheciu, emoționată până la lacrimi când a anunțat că este însărcinată

Justina a împărtășit pe rețelele de socializare un mesaj extrem de emoționant, care i-a luat prin surprinde pe urmăritorii săi. Din videoclipul postat, emoțiile vedetei i se puteau citi din glasul tremurat, semn că trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa.

„A fost la un moment dat un gând timid, o dorință arzătoare în sufletul meu. Să iubesc și să fiu iubită. Și uite așa, am aflat ce înseamnă împlinirea. Am reușit să îmi îndeplinesc visul și am ales să primesc în viața mea fericirea, adică pe tatăl tău. Și când am crezut ca mai mult nu se poate și iubirea noastră nu se poate duce mai departe de atât, un suflet pur ne-a ales pe noi. Sora ta, Nadine.

Și pentru ca viața ne-a arătat cat de frumoasă poate fi, în inima noastră a mai încolțit o dorință. Să vii tu, dragul nostru copil, nevăzut și neauzit, dar deja atât de iubit. Să vii, să cunoști iubirea, să îți deschidem porțile către lumea noastră. Te așteaptă multe aici!”, a scris Justina Vigheciu, pe pagina sa de Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JUSTINA NEAGU (@justina.vigheciu)

Te-ar putea interesa și: „Așteptăm sugestii de nume”. Oana Ciocan, iubita lui Jador, e însărcinată? Alexandra Duli a dat-o de gol la filmările pentru Survivor All Stars / VIDEO

Justina Vigheciu, gânduri din suflet pentru viitorul ei copil

Tânăra influenceriță o postat, în mediul online, cele mai emoționante și sincer gânduri, gravidă fiind. Tânăra mămică abia așteaptă să-și întâlnească pruncul, mărturisind că, acum, se simte împlinită din toate punctele de vedere. Soarta a fost clădită exact așa cum visa vedeta.

Nici Nadine, fiica Justinei Vigheciu, nu s-a lăsat mai prejos. Micuța a fost protagonista videoclipului postat de mama sa, semn că și ea este nerăbdătoare să-și cunoască viitor camarad de joacă.

„Cea mai nerăbdătoare este Nadine, micuța noastră.Ea va fi sora ta mai mare, ghidul tău, protectorul tău, prietena ta de nădejde. Împreună, veți descoperi tainele lumii, veți râde, veți plânge, veți crește împreună, legați de un fir invizibil, dar neîntrerupt, numit iubire.

Iar atunci când vei veni pe lume, dragul nostru copil, vei găsi în brațele noastre un cămin plin de iubire și căldură, unde vei crește fericit și înconjurat de dragostea noastră necondiționată. Te iubim dincolo de cuvinte și suntem nerăbdători să te primim în familia noastră, micuțul nostru dar prețios!”, a fost mesajul emoționant postat de Justina, pe rețelele de socializare.

Te-ar putea interesa și: Ana Baniciu a deslușit misterul. De ce a decis vedeta să nască prin cezarianăGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Oriana Popescu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel