Jurnalista Simona Toader aduce Premiul Internaţional Leonardo da Vinci în România

Data publicării:

Jurnalista Simona Toader a fost laureată în cadrul ediţiei a 5-a a Premiului Internaţional Leonardo da Vinci.


Premiul Internaţional Leonardo da Vinci a ajuns în România

Miercuri, 05 aprilie, a avut loc cea de-a 5-a ediție a prestigiosului eveniment „Premiul Internaţional Leonardo da Vinci”. Festivitatea de premiere a avut loc la Muzeul Naţional de Ştiinţă şi Tehnologie „Leonardo da Vinci” din Milano. Simona Toader, jurnalist  și Director Executiv al ziarului Naţional, a fost laureată în cadrul evenimentului. Lucrarea prezentată, intitulată PHOENIX, este inspirată din viaţa artistei.

”Sunt foarte recunoscătoare lui Dumnezeu pentru oamenii minunaţi fără de care nu aş fi ajuns să trăiesc acest eveniment deosebit: doamna Profesor dr. Rodica Anghel, domnul Conferenţiar dr. Claudiu Ştefan Turculeţ, familia mea, prietenii, colegii şi toţi cei care au fost alături de mine şi cărora le mulţumesc din suflet.
Am fost invitată să particip la acest eveniment alături de artişti de pe toate continentele, premiul fiind acordat pentru meritele artistice ale participanţilor, un simbol pentru o carieră artistică im-portantă.
Acest proiect mi-a oferit ocazia de a materializa metaphoric, prin intermediul picturii, o perioadă importantă din viaţa mea şi de aceea sunt foarte bucuroasă că această lucrare este prezentã atât în Catalogul evenimentului cât şi în vol.II al Contemporary Celebrity Masters, ambele volume beneficiind de o ţinută grafică deosebită”, a declarat Simona Toader pentru Național.
 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Arta


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel