„Bomba păcii” – mesaj puternic transmis de artista româncă Simona Toader la Washington

Data publicării:

Vineri 24 noiembrie, a avut loc la Hilton Washington DC Capitol Hill, video expoziţia „LEADERS – Protagonists of Art at Washington”.

Printre artiştii invitaţi să participe la acest important proiect s-a aflat şi colega noastră Simona Toader – Director Executiv al ziarului Naţional, prezentă cu lucrarea „Bomba păcii” despre care ne-a împărtăşit cum a luat naştere.

 

 

 

„Atunci când am început să pregătesc lucrarea pentru acest proiect am simţit că cel mai important mesaj pe care îl pot transmite, din perspectiva evenimentelor care au loc în acest moment la nivel mondial şi care influenţează viaţa noastră a tuturor, este un mesaj puternic de pace şi din acest motiv am ales bomba pentru forţa pe care o reprezintă, dar am poziţionat în centrul ei floarea vieţii, pentru că viaţa trebuie protejată cu toată forţa posibilă.

 

Aş fi bucuroasă ca mesajul meu să ajungã la oameni din toate colţurile lumii pentru ca eu cred în energia pozitivă uriaşă ce se acumulează atunci când un număr mare de oameni se gândesc în acelaşi timp la acelaşi lucru important şi benefic”.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Arta


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel