Jurnalista Cristina Șinca, mamă pentru prima dată, la 48 de ani. Prezentatoarea a apelat la fertilizarea in vitro pentru a rămâne însărcinată

Data publicării:

Cristina Șinca este în culmea fericirii, după ce a adus pe lume primul ei bebeluș.

Cristina Șinca, prezentatoare România TV, și-a îndeplinit cel mai mare vis. Ajunsă în pragul vârstei de 48 de ani, jurnalista a devenit pentru prima dată mămică. Această minune s-a întâmplat după mulți ani în care aceasta s-a luptat cu infertilitatea și a făcut diferite tratamente pentru a trăi unul dintre cele mai frumoase sentimente prin care aproape orice femeie trece, la un moment sau altul viață. Chiar dacă aceasta nu a oferit încă o reacție în acest sens, medicul care a ajutat-o să aducă pe lume bebelușul, Andreas Vythoulkas, a făcut publică prima fotografie cu cei doi. Din imagine se vede cum Cristina Șinca este în culmea fericirii, iar ambii par a fi extrem de sănătoși, semn că totul a decurs perfect. 

„După 4 ani de încercări și speranțe, cunoscuta jurnalistă Cristina Șincai și-a împlinit visul de a deveni mamă, învingând toate obstacolele infertilității, cu ajutorul medicului specialist. Iată că nicio provocare nu este prea mare atâta vreme cât pacienta are determinare și perseverență, iar medicul îi este alături la fiecare pas”, a transmis clinica unde a născut.

Te-ar putea interesa și: Anamaria Prodan ar fi fost cerută în căsătorie: „Trăiește cea mai frumoasă poveste de dragoste”. Bărbatul ar fi plătit mii de euro pentru a o surprinde

Gabriela Cristea a avut, la rândul ei, probleme cu infertilitatea

Și Gabriela Cristea s-a luptat o lungă perioadă de timp cu infertilitatea, reușind să devină mamă tot în jurul vârstei de 40 de ani. Vedeta a fost nevoită să apeleze la foarte multe proceduri, până să apară cele două fetițe în viața cuplului, lucru care nu i-a fost deloc ușor. Cu toate acestea, nici ea, dar nici Tavi Clonda, nu și-au pierdut vreo clipă speranța, astfel încât în prezent se bucură de o familie numeroasă, așa cum cei doi și-au dorit întotdeauna. 

„Mergem la un control de rutină și doctorița de acolo nu știu cum pune în propoziție cuvântul infertilitate. Și am continuat procedurile… doctorii au spus că e mai bine așa, să nu mai pierdem timpul”, a povestit Tavi Clonda în trecut, potrivit evz.

VEZI și: Sfânta Parascheva - Tradiții și obiceiuri. Ce NU trebuie să faci pe data de 14 octombrie

Vedeta a fost extrem de afectată în acea perioadă

Perioada în care era nevoită să facă mai multe inseminări a avut o mare încărcătură emoțională pentru vedeta care trebuia să gestioneze cât mai bine și comentariile negative venite din partea fanilor săi. Aceste proceduri i-au adus, inevitabil, un număr mai mare de kilograme în plus, povestește vedeta. În acest sens, internauții s-au legat adesea de aspectul său fizic, fără să se gândească la posibilele cauze care ar fi adus-o în acel prag.

„Oamenii au tendința să judece fără să gândească. Da (n.r. a durut-o faptul că oamenii se luau de kilogramele ei), mi s-a părut atât de superficial, nu te duci în profunzimea lucrurilor. Acum m-am tăbăcit, nu mă mai afectează. Scriu despre mine că sunt bătrână și că sunt cu un tinerel, mă distrez extrem de mult.”, mai spunea și Gabriela Cristea, în cadrul podcastului Te Ascult, cu Ilinca Vandici.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel