Jorge trage un semnal de alarmă în rândul tinerilor. Ce îi îndeamnă vedeta pe aceștia: „Ce păziți, fraților?”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Jorge Official/Instagram
Descriere foto: Sursă foto: Jorge Official/Instagram

Jorge ridică un semnal de alarmă tinerilor. Ce a dezvăluit acesta! Tinerii sunt vizați.

Jorge, în vârstă de 41 de ani, este unul dintre cei mai populari prezentatori de televiziune din România. De asemenea, este foarte activ pe platformele de socializare, unde a atras atenția asupra unei probleme importante: comportamentul bărbaților din zilele noastre.

Jorge, mesaj pentru tineri

Recent, Jorge a postat un videoclip pe TikTok adresat bărbaților cu vârste între 20 și 30 de ani, transmițându-le un mesaj crucial. În videoclip, el le oferă sfaturi și îndrumări menite să îmbunătățească atitudinea și comportamentul tinerilor bărbați, subliniind importanța responsabilității și respectului în relațiile interpersonale. Mesajul său a rezonat puternic cu publicul, generând numeroase reacții și discuții pe tema abordată.

De asemenea, artistul a dezvăluit că, după discuții cu mai multe femei, a observat că bărbații sub 30 de ani nu sunt interesați de relații serioase și nu arată suficientă maturitate. În clipul său de pe TikTok, el a subliniat nevoia de evoluție și responsabilitate în comportamentul masculin, încurajându-i pe tineri să reflecteze asupra modului în care își construiesc relațiile și să își asume angajamente mai serioase în viață.

„Am și eu o întrebare pentru băieții, bărbații între 20-30 de ani. Fetele, la vârstele astea, din ce am auzit în jurul meu, nu își găsesc iubiți. Voi ce păziți, fraților? Cu ce vă ocupați? Fetelor, cum îi găsiți, măi, pe băieți? Că ăștia zici că s-au ascuns în  gaură de șarpe. Sau dacă sunt, n-ai ce să faci cu ei, că nu sunt destul de maturi. Băi băieți, hai să ne revenim un pic, hai să devenim bărbați.”, a transmis Jorge, pe contul de TikTok.

@jorgeofficial.ro Fetelor? Ce facem cu baietii astia? #jorgeofficial #povestileluijorge #foryou #fy ♬ original sound - Jorge Official

Te-ar putea interesa și: Câștigătorul Survivor All Stars în viziunea lui Jorge: „Are respectul meu datorită caracterului său” / video

Jorge, pe patul de spital

După întoarcerea de la Survivor All Stars, Jorge a suferit o accidentare gravă. În lupta pentru recompensă, artistul s-a împiedicat și a avut nevoie de intervenția medicului.

„Am inima plină de fericire și recunoștință. Nu-mi vine să cred cât de fericit sunt după o operație. A doua la același menisc… Ultimul an a fost foarte dur și cu multe încercări….am strâns mult din dinți la premiera musicalului Mamma Mia, am plâns la Survivor, am tras mult cu recuperarea și meniscul n-a mai rezistat.

Sunt acum pe patul de spital, am făcut primii pași la 7 dimineața și sunt ca un copil cu o jucărie nouă. Vreau sa îi mulțumesc doctorului că mi-a dat așa încredere din prima și am mers câțiva pași acum. Sănătate multă tuturor.P.S. Cârjele din poza le-am adus degeaba. Mi-a zis doctorul că îl fac de râs dacă ma vede cineva cu ele”, a scris Jorge pe Instagram.

Ce faci, Jorge? Bine, frate! Uite, m-am internat la spital. Vreau să mă operez la genunchiul stâng, la menisc, a doua oară, că m-am accidentat iar la Survivor. Ce să fac? De-ale vieții, de-ale Survivor-ului!”, spunea Jorge luni seară într-un clip postat pe TikTok. 

Te-ar putea interesa și: Jorge, probleme de sănătate după Survivor All Stars. Artistul a suferit o intervenție chirurgicală: „Sunt pe patul de spital”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Oriana Popescu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel