Jorge face terapie pentru a vindeca traumele din copilărie: „E important să îți depășești anumite probleme, limitări”

Data publicării:

Jorge a dezvăluit că are câțiva ani de când merge constant la terapie. Artistul a avut o copilărie dificilă, iar traumele acumulate îl limitau. Salvarea a venit din ședințele cu psihologul și hipnoză. 

Jorge a avut o relație dificilă cu tatăl său, s-a confruntat cu bullying-ul din copilărie și a avut și unele dezamăgiri pe plan amoros. Artistul povestea, în urmă cu ceva timp, cum a reușit să se transforme din pesimist în optimist, dar și cum i s-a schimbat viața după ce a schimbat modul în care percepe lucrurile. Vezi aici declarațiile.


Jorge spune că și-a găsit acum un soi de echilibru și că nu se mai lasă atins de influențele externe, astfel că în viața sa e armonie mereu.

„Viața mea a fost ca un carusel, în ultimii ani am început să mă echilibrez și să îmi accept viața așa, cu experiențele avute, care m-au făcut să evoluez. Cred că nimic nu este întâmplător, așa am fost menit să am aceste experiențe, ca să devin omul de azi. Ascult sfaturi, însă le iau în calcul doar pe cele care mi se potrivesc, cred informațiile doar după ce le verific și nu mai accept niciun reproș până nu verific clar dacă are dreptate sau nu. Sunt foarte concentrat să fac ceea ce îmi place și ceea ce iu-besc; sunt atent la familia mea, să ne dezvoltăm, să îmi ajut copiii să își atingă potențialul maxim. Cred că noi toți venim cu un bagaj emoțional în această viață și trebuie să îl consumăm”, a declarat Jorge pentru Viva.

Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Jorge / EXCLUSIV

Jorge merge la terapie de câțiva ani


Un ajutor important în evoluția sa a fost terapia, spune artistul, care mărturisește că merge la psiholog și la ședințe de hipnoză de câțiva ani. 


„Fac în continuare terapie de câțiva ani, atât ședințe la psiholog, cât și hipnoterapie, în ideea de a trece peste diverse traume, dar și pentru a-mi înțelege mai bine gândurile și emoțiile. Atât eu, cât și Ramona, iar mai nou și Ilinca, facem ședințe de hipnoterapie, e important să îți depășești anumite probleme, limitări, și recomand tuturor celor care trec printr-un impas să facă asta”, a mai spus artistul pentru sursa citată. 

Cum au depășit Jorge și soția sa infidelitatea în cuplu: ”Ramona nu e genul care să reproșeze”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel