Cum a depășit Jorge traumele din copilărie: ”Eram cu totul diferit. Așa creșteau oamenii înainte”

Jorge a dezvăluit cum reușește mereu să vadă partea plină a paharului din lucruri.

Jorge a împlinit recent vârsta de 40 de ani, însă artistul nu este deloc afectat de această trecere a anilor. Acesta spune că se consideră în continuare tânăr, pentru că nu despre cifre este vorba, ci despre felul în care te simți și în care gândești. Mai mult, un alt secret din reușita sa este optimismul, cântărețul văzând mereu partea plină a paharului.

„Tânăr am fost mereu, acum e vorba de gândire și de mentalitate, iar neliniștit…mie îmi place să fiu neliniștit că ai așa acțiune, te gândești mereu cum să fii, ce să faci, cum să devii. E bine să fii neliniștit, dar e bine să nu ai griji. Asta e foarte important și să fii relaxat. Era un cântec acum câțiva ani și atunci, și acum, când aud melodia celor de la Voltaj, eu șterg din capul meu ce zic băieții acolo și cânt : „fără griji și cu mulți bani”. Eu sunt foarte atent la cuvinte, dacă îmi spune cineva ceva, și șterg dacă nu îmi convine ceva. Aud tot felul de comentarii că banii vin greu, că așa e în România, nu se poate, e greu, iar pe mine nu mă interesează chestia asta. Mie mi se pare că în România, dacă ești implicat și faci ce îți place, dar mai ales muncești de dimineața până seara, poți să reușești în tot ce îți propui la fel ca în orice altă țară”, a povestit Jorge pentru EGO.ro.

Jorge, ALIMENTUL la care nu ar putea renunța niciodată: "Comand și la cele mai sofisticate restaurante" EXCLUSIV

”Mereu trebuie să aștepți să vezi și partea bună”

„E un antrenament. Uite, dacă noi facem un exercițiu în care eu te pun să te gândești doar la culoarea albastru și apoi îți zic să te uiți în jurul tău, și să cauți această culoare, o găsești imediat. În momentul în care tu te concentrezi pe negativitate, vezi doar negativ. La fel este și în fiecare situație. Dacă te concentrezi pe a te victimiza și a încerca să-ți atragi oameni în jurul tău care să te compătimească, logic asta se va întâmpla și vei atrage chestia asta mai mult decât înainte. Dar dacă tu te concentrezi doar pe partea bună a lucrurilor, că trebuie să fie și o parte bună în orice situație, atunci totul capătă alt contur. Poate că nu vezi partea bună din prima, dar eu zic mereu că trebuie să aștepți să vezi și partea bună dintr-o situație. Chiar dacă nu îmi convine, îndur și caut acel lucru pozitiv”, a mai declarat Jorge.

Mai mult, artistul, împreună cu soția sa, participă la cursuri de dezvoltare personală, cursuri care și-au pus în foarte mare parte amprenta pe stilul de gândire a acestora. Jorge recunoaște că nu mereu a fost așa, dar, în timp, a reușit să lucreze cu el și să mențină această performanță.

Jorge, cerere în căsătorie inedită: Eram în baie, plângând amândoi

„Am început să fiu așa odată cu relația cu Ramona, însă am descoperit asta împreună de la cursurile la care am fost, seminariile la care am participat de dezvoltare personală, dezvoltare management și așa mai departe, constelații familiale, hipnonză, hipnoterapie, am făcut absolut tot ce se putea face. Noi facem asta în continuare și asta ne-a ajutat să găsim partea bună în absolut orice ce se întâmplă”, a mai spus artistul.

Ce spune Jorge despre traumele din copilărie

Chiar dacă acum reușește să vadă mereu partea plină a paharului, Jorge mărturisește că nu mereu a fost așa. În copilărie, era fix opusul bărbatului care este astăzi. Totul se datorează timputilor în care a crescut, spune el, unde educația era îndreptată spre aceste direcții.

„În copilărie eram cu totul diferit. Dacă există cel mai pesimist, eu eram ăla. Doamne ferește. Numai când te gândești la vorba aia: să punem răul înainte. Așa creșteau oamenii înainte. Cum am crescut și eu până la o anumită vârstă. Cred că era concepția asta cumva să te ferești un pic de dezamăgire. Pui răul în fața și cumva te-ai asigurat că în caz că merge prost tu ești pregătit, dar nu zici că 100% reușești să faci acel lucru pe care ți l-ai propus. Nu zici: reușesc pentru că asta vreau, asta îmi doresc. Nu există să nu reușești”, a încheiat acesta.

Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Jorge / EXCLUSIVGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 26 iun 2022, 19:37 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience