Jorge, experiență neașteptată în Turcia: ”Doar mie mi se putea întâmpla”

Data publicării:

Jorge a povestit o întâmplare inedită prin care a trecut în vacanță.

Jorge se află într-o vacanță de vis cu familia sa, în Turcia. Artistul profită din plin de zilele cu soare și de locurile frumoase pe care le oferă această țară. Cântărețul este cel care imortalizează fiecare moment pe rețelele de socializare, pentru a-și ține fanii la curent cu toate activitățile zilnice prin care trece. Jorge nu expune doar părțile frumoase din povești însă, motiv pentru care ultima experiență prin care a trecut artistul i-a amuzat copios pe fani. Se pare că temperaturile prea ridicate l-au determinat pe acesta să doarmă pe plajă, acolo unde datorită mării era mult mai răcoare. Dacă muzica dată tare de la terasele din apropiere nu l-au încurcat pe artist, acesta a întâmpinat o altă problemă.

”Pe la 1 și jumătate aseară am zis să mergem la culcare, dar îmi vine mie ideea genială: nu mai bine dorm pe plajă? Mă duc în cameră, îmi pun pijamaua lungă, îmi iau șosete, îmi iau halatul ca să mă învelesc, iar la ora 2 dimineața mă pun pe șezlong să dorm. Încă se auzea muzica de la bar, era la maxim, dar nu mă deranja. Trag halatul pe mine, răcoare, ce senzație faină. La 4:30 dimineața a pornit sistemul de irigație. Doar mie mi se putea întâmpla.”, a povestit Jorge amuzat pe rețelele de socializare.

Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Jorge / EXCLUSIV

Cum arată relația dintre Jorge și Ramona

Jorge și familia sa au plecat în vacanță, pentru că urmează câteva momente speciale de sărbătorit pentru aceștia. În ceea ce privește relația cu soția sa, artistul spune că începe să fie din ce în ce mai bună, chiar dacă au existat mai multe momente de cumpănă între ei.

”Relația este din ce în ce mai bună, ne-am sincronizat incredibil, ne înțelegem reciproc din priviri. Anul acesta e foarte important pentru noi, deoarece schimbăm prefixul, Ilinca a împlinit 20 de ani, eu fac 40, iar Ramona, în toamnă, 50 de ani – vrem să sărbătorim cu timp mai mult petrecut împreună, să mergem în vacanțe. Ca în orice cuplu, au mai fost hopuri. Fiecare relație are nevoie de experiențe ca să evolueze, iar noi am avut diferite momente mai dificile pe care am învățat să le depășim împreună, pentru că doar așa putem crește, iar noi suntem recunoscători pentru tot ce s-a întâmplat. Noroc că am avut curajul să le depășim.”, a spus Jorge potrivit viva.

Ce spune Jorge despre infidelitatea în cuplu

În urmă cu ceva timp, Jorge a vorbit public despre momentul în care a fost infidel în relația cu Ramona, lucru pe care extrem de puține persoane sunt capabile să îl recunoască. Chiar dacă nu se mândrește cu acest lucru, solistul este fericit pentru faptul că soția sa a reușit să treacă peste acel moment de cumpănă.

”Infidelitatea este un subiect tabu, sensibil, pentru că lumea te judecă atunci când vorbești despre asta, însă să nu uităm că nimeni nu e perfect. În plus, nu este un lucru de laudă că noi am reușit să trecem peste și alții nu, ci are legătură cu puterea de înțelegere a celuilalt și discuțiile pe care le-am avut, felul în care ne-am raportat unul la celălalt în urma discuțiilor și cum am evoluat ca și cuplu.”, a mai spus artistul.

Jorge, ALIMENTUL la care nu ar putea renunța niciodată: "Comand și la cele mai sofisticate restaurante" EXCLUSIV

”Infidelitatea nu are legătură cu iubirea”

Mai mult, chiar dacă s-au întâmplat acele episoade mai nefericite în relația lor, Jorge spune că nu a primit niciun reproș de la Ramona, care și-a dorit doar puțină pauză, pentru a-și face ordine în gânduri.

”Infidelitatea nu are legătură cu iubirea, ci cu ego-ul, încrederea, cu felul în care tu te percepi și te raportezi la ceilalți. Sunt fericit că împreună am reușit să mergem mai departe, iar momentele dificile au întărit și mai mult relația și m-au ajutat să înteleg ce înseamnă să fii un bărbat și un soț adevărat. Ramona nu e genul care să reproșeze, ci doar are nevoie de o pauză, de un timp cu ea, ca să revină la sentimente mai bune.”, a continuat Jorge.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel