Jorge câștigă mai puțini bani decât soția sa: ”Aveam frustrări legate de subiect”. Cum arată relația celor doi în prezent

Data publicării:

Jorge a dezvăluit care este în prezent relația din el și Ramona Prodea.

Jorge și Ramona Prodea formează astăzi unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Chiar dacă s-au cunoscut într-un moment total nepotrivit, mai exact, atunci când artistul era implicat într-o altă căsnicie, iar relația lor a fost marcată de mai multe momente dificile, dragostea a avut ultimul cuvânt de spus, iar obstacolele nu au făcut decât să îi unească și mai tare.

„Relația cu soția mea a început timid, pentru că noi lucram împreună la teatru, unde eu jucam în „Romeo și Julieta, iar ea venea la teatru cu Ilinca, fata noastră, care juca rolul Juliei în piesa pentru copii. Ilinca venea la toate repetițiile mele, iar Ramona o însoțea. Apoi, eu aveam un business cu flori, iar Ramona voia să facă daruri unor parteneri, și așa au început discuțiile, iar apoi am deschis o afacere împreună. Ulterior, eu am divorțat, iar relația mea cu Ramona a luat-o într-o altă direcție, cea în care suntem astăzi. Am avut multe suișuri și coborâșuri în relația asta, a fost foarte complicată la început, însă așa a fost să fie, așa trebuiau să se întâmple lucrurile.”, a spus Jorge potrivit viva.

Jorge a supărat-o pe Ramona Prodea: ”Soția mea e supărată că îmi fug ochii după gagici”

 

„Ramona și acum câștigă mai bine decât mine”

Diferența de vârstă dintre Jorge și actuala sa parteneră este de 10 ani, astfel încât, încă din momentul în care s-au cunoscut, Ramona era o femei de succes, care avea venituri destul de mari, recunoaște solistul. Mai mult, aceasta câștigă și în prezent mai bine decât soțul ei, însă, dacă la un moment dat acest lucru îi trezea frustrări, acum îi trezește doar mândrie acestuia.

„Soția mea, de când am cunoscut-o, era și este de succes, este o femeie prosperă, cu mentalitate focusată, este foarte determinată să își dezvolte business-ul, am învățat foarte multe lucruri de la ea. Însă am învățat și împreună, am crescut și dezvoltat împreună diverse afaceri. Ambiția mea a fost să mă autodepășesc pe mine, nu pe altcineva, iar Ramona și acum câștigă mai bine decât mine, însă asta nu înseamnă că eu nu câștig bine din cariera mea. Privind în urmă, la un moment dat, aveam frustrări legate de subiect, însă, focusându-mă să mă autodepășesc și să îmi canalizez energia și munca, lucrurile au fost depășite. Suntem norocoși, iar eu sunt recunoscător că am lângă mine o soție de la care să învăț și viceversa; ne motivăm unul pe altul să creștem în carierele noastre.”, a continuat artistul.

Sacrificiul enorm pe care Jorge și soția sa îl fac pentru siluetă: ”Sunt peste 10 ani de când nu am mai mâncat fast food”. Ce dietă urmează cei doi

 

 

Cum arată relația dintre Jorge și Ramona în prezent

Jorge spune că în prezent cei doi sunt în cea mai bună perioadă din viața lor, de care încearcă să profite la maximum. Artistul este fericit pentru că el și partenera sa au reușit să depășească cele mai negre episoade din viața de cuplu, din care face parte chiar și infidelitatea artistului.

„Relația este din ce în ce mai bună, ne-am sincronizat incredibil, ne înțelegem reciproc din priviri. Anul acesta e foarte important pentru noi, deoarece schimbăm prefixul, Ilinca a împlinit 20 de ani, eu fac 40, iar Ramona, în toamnă, 50 de ani – vrem să sărbătorim cu timp mai mult petrecut împreună, să mergem în vacanțe. Ca în orice cuplu, au mai fost hopuri. Fiecare relație are nevoie de experiențe ca să evolueze, iar noi am avut diferite momente mai dificile pe care am învățat să le depășim împreună, pentru că doar așa putem crește, iar noi suntem recunoscători pentru tot ce s-a întâmplat. Noroc că am avut curajul să le depășim.” a mai spus el, potrivit sursei citate.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel