Jorge a supărat-o pe Ramona Prodea: ”Soția mea e supărată că îmi fug ochii după gagici”

Data actualizării: | Data publicării:

Jorge a dezvăluit care este gestul ce a supărat-o pe soția sa.

Jorge este extrem de activ pe rețelele de socializare, unde nu se ascunde de la a spune mereu lucrurilor pe nume. Artistul postează frecvent întâmplări amuzante din vacanțe sau din viața de cuplu, prin care să-și țină comunitatea de fani cât mai aproape. De data aceasta, un videoclip postat de artist pe rețelele de socializare a stârnit un val de reacții în mediul online. Într-un moment de sinceritate, Jorge a recunoscut faptul că  ”îi fug ochii” după alte femei, lucru care a supăra-o pe soția sa, Ramona Prodea. Totuși, este un lucru pe care îl fac toți bărbații, a concluzionat artistul. 

Chiar dacă acum au o relație frumoasă și se iubesc de nouă ani de zile, relația lor a fost nu a fost mereu ocolită de probleme. În trecut, cântărețul a călcat strâmb și și-a înșelat soția, care s-a decis să-i acorde o a doua șansă. 

„Soția mea e supărată că cică mai îmi fug ochii după gagici, dar eu i-am explicat că e o chestie medicală. Dar ea nu mă crede!”, a spus Jorge în clipul postat pe Tik Tok.

Jorge, comentariu halucinant la fotografia Mirei. S-a întâmplat în văzul tuturor

Cum se mențin cei doi în formă

Faptul că este o diferență de zece ani între cei doi nu este deloc vizibil. Ramona Prodea, care atinge aproape vârsta de 50 de, ani are o siluetă de invidiat și un ten care îi ascunde complet cifra din buletin. Frumoasa blondină face sacrificii destul de mari pentru a se menține la standarde așa de ridicate, după cum declara chiar Jorge. Nici artistul nu se lasă însă mai prejos și petrece timp prețios în sala de fitness.

“Avem un program foarte bine stabilit cu antrenorul, avem cam 3 sau 4 antrenamente pe săptămâna. Eu mai merg și la fotbal, o dată pe săptămână și Ramo are o nutriționistă cu  care lucrează în fiecare zi. Nu exagerez! În fiecare zi, trimite poză dimineața, la prânz și seară, cu ce mănâncă. Îi spune, vezi că ai mâncat nu știu ce, mâine trebuie să faci așa,  înlocuiește nu știu ce cu nu știu cum. Și asta face de un an și ceva!”, ne-a povestit Jorge pentru click!

Poate te interesează și: Dorian Popa, secretul unui abdomen cu pătrățele: ”Asta mă face întotdeauna să fiu în joc”. Cum reușește artistul să se mențină în formă / EXCLUSIV

 

Jorge și soția sa nu au mai mâncat fast food de 10 ani

Mai mult, artistul spune că, pe lângă sport, secretul reușitei lor stă și în alimentație. Cei doi nu au mai mâncat la fast food de 10 ani, susține el, fiind extrem de atenți la ce mănâncă, pentru că abdomenul cu pătrățele se face în bucătărie.

“Uneori când nu prea avem timp să petrecem împreună, uneori mai merg cu ea,  așa, o dată pe săptămână la sală, pe ora ei, ca să facem amândoi. Meniul meu este mereu plin de proteine și de salate, pește, nu mâncăm prostii. Noi nu mâncăm junk food! Sunt mai mult de 10 ani de zile de când nu am mai mâncat la fast food. Suntem atenți la ce ore mâncăm, să nu depășim anumite ore, facem mișcare, cam asta e. Suntem atenți la ce mâncăm, că de fapt, abdomenul ți-l faci la bucătărie. Acolo e secretul. Poți să faci sportul de pe lume”, a mai adăugat Jorge.

Jorge, experiență neașteptată în Turcia: ”Doar mie mi se putea întâmpla”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel