Jonah Hill suferă de atacuri de anxietate. Decizia pe care a luat-o pentru a-și proteja sănătatea mintală: „Fac acest pas important pentru a mă proteja”

Data publicării:
Jonah Hill, foto Instagram
Descriere foto: Jonah Hill, foto Instagram

Jonah Hill a anunțat că nu-și va mai promova filmul documentar care va fi lansat în curând - sau orice alt proiect în viitorul apropiat - pentru a evita atacurile de anxietate de care suferă adesea în timpul turneelor de presă.

Actorul în vârstă de 38 de ani a scris o scrisoare deschisă pentru a împărtăși și a explica decizia sa de a înceta pe termen nedefinit promovarea oricăror filme noi pentru a se concentra asupra sănătății sale mintale.

Hill - al cărui nou documentar "Stutz" se concentrează asupra luptelor sale cu problemele de sănătate mintală - a declarat că, de aproape două decenii, este afectat de atacuri de anxietate care se agravează în urma aparițiilor în mass-media și a evenimentelor cu public.

Jonah Hill, umilit și batjocorit din cauza kilogramelor în plus. Actorul a răbufnit: „Nu comentați despre corpul meu”

 

"Prin această călătorie de autodescoperire în cadrul filmului, am ajuns să înțeleg că am petrecut aproape 20 de ani confruntându-mă cu atacuri de anxietate, care sunt exacerbate de aparițiile în mass-media și de evenimentele cu care mă confrunt în public", a scris Hill în scrisoarea deschisă publicată inițial de Deadline.

Documentarul regizat de Hill se concentrează pe luptele sale cu sănătatea mintală și îl prezintă pe propriul său terapeut.

"Întregul scop al realizării acestui film este de a oferi terapia și instrumentele pe care le-am învățat în terapie unui public larg pentru uz privat, printr-un film distractiv", a adăugat el în scrisoarea deschisă.

Hill a declarat că "Stutz" urmează să aibă premiera mondială la un prestigios festival de film în toamnă.

 

"Cu toate acestea, nu mă veți vedea promovând acest film, sau oricare dintre filmele mele viitoare, în timp ce fac acest pas important pentru a mă proteja", a scris el. "Dacă m-aș îmbolnăvi și mai tare mergând acolo și promovându-l, nu aș acționa cu adevărat față de mine însumi sau față de film."

"Sper că lucrarea va vorbi de la sine", a adăugat el.

Actorul din "21 Jump Street" a adăugat că este norocos că poate să-și ia timp de la muncă pentru a se concentra pe sănătatea sa mintală.

"De obicei, mă strâmb la scrisori sau declarații de acest gen, dar înțeleg că fac parte dintre puținii privilegiați care își permit să își ia timp liber", a scris Hill. "Nu îmi voi pierde locul de muncă în timp ce lucrez la anxietatea mea.

El a spus că scrisoarea deschisă nu este doar o modalitate de a da vestea deciziei sale de a nu face presă, ci și o încurajare pentru ca mai mulți oameni să vorbească despre sănătatea mintală.


"Cu această scrisoare și cu "Stutz", sper să fac mai normal ca oamenii să vorbească și să acționeze cu privire la aceste lucruri", a scris Hill. "Pentru ca ei să poată face pași pentru a se simți mai bine și pentru ca oamenii din viața lor să le înțeleagă mai clar problemele."

El a spus că speră că "Stuz" îi va ajuta pe newyorkezi și pe alții care se luptă cu sănătatea mintală, potrivit New York Post.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel