Jonah Hill, umilit și batjocorit din cauza kilogramelor în plus. Actorul a răbufnit: „Nu comentați despre corpul meu”

Data actualizării: | Data publicării:

Jonah Hill nu mai vrea ca greutatea sa să fie un subiect de discuție. Actorul a fost copleșit de mesaje de încurajare de la fani, după ce a mărturisit că a fost umilt de-a lungul timpului din cauza kilogramelor în plus. 

În urmă cu ceva timp, actorul a dezvăluit că trecut prin experiențe de body-shaming, legate de corpul său, iar ultima sa postare a provocat o avalanșă se comentarii de sprijin din partea colegilor celebri și a fanilor, mulți aplaudându-l pentru curaj. Dar toată avalanșa de reacții nu a făcut decât să îl incomodeze pe actor.

Starul în vârstă de 37 de ani, cunoscut pentru interpretările sale comice din filme precum "Lupul de pe Wall Street", "21 Jump Street" și "Superbad", a transmis miercuri pe pagina sa de Instagram că "nu se simte bine" să citească comentarii despre corpul său.


"Știu că aveți intenții bune, dar vă rog frumos să nu comentați despre corpul meu", a scris el celor 3,1 milioane de urmăritori ai săi. "Vreau să vă anunț politicos că nu este de ajutor și nu mă simt bine. Mult respect".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jonah Hill (@jonahhill)


Apelul public al lui Hill vine la câteva luni după ce vedeta de la Hollywood s-a deschis despre luptele sale cu imaginea corporală într-o postare pe Instagram, dezvăluind că în cele din urmă a învățat să se accepte pe sine, abia după 30 de ani.

 

S-a luptat cu kulogramele în plus până la vârsta de 30 de ani.


În februarie, el a distribuit pe rețelele de sozializare o captură de ecran a unui articol din Daily Mail, care prezenta imagini cu el schimbându-și costumul de neopren după ce a făcut surf în Malibu, California.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jonah Hill (@jonahhill)


"Nu cred că mi-am dat vreodată tricoul jos într-o piscină până la 30 de ani, chiar și în fața familiei și a prietenilor", a scris el la vremea respectivă.

"Probabil că s-ar fi întâmplat mai devreme dacă nesiguranța mea din copilărie nu ar fi fost exacerbată de anii de batjocură publică despre corpul meu din partea presei și a publicului."

El a continuat: "Așa că ideea că mass-media încearcă să se joace cu mine, urmărindu-mă în timp ce fac surf și tipărind fotografii ca aceasta și că nu mă mai poate afecta, este o prostie. Am 37 de ani și în sfârșit mă iubesc și mă accept."

În august, Hill a dezvăluit un nou tatuaj care celebra dedicarea sa pentru pozitivismul corporal și iubirea de sine.

Noul tatuaj de pe spatele său spune "Body Love" (Iubirea corpului) și include un desen care seamănă cu logo-ul companiei de îmbrăcăminte pentru sporturi nautice Body Glove.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel