Jojo, alimentul la care nu poate renunța. Ce dietă ține actrița: Noi tot timpul a trebuit să fim în formă

Jojo a dezvăluit cum se menține în formă. 

Cătălina Grama, cunoscută sub numele de JOJO, a avut întotdeauna o siluetă impecabilă, însă nu fără sacrificii. Actrița în vârstă de 41 de ani spune că a ținut diete toată viața ei și că a ajuns să facă din regimul alimentar un stil de viață. Mai mult, vedeta spune că meseria de actor pune o anumită presiune pe felul în care arată, astfel că mereu a fost atentă la aspectul fizic. 

„Am ținut diete toată viața mea! Cu mici pauze, evident! Spun asta pentru că nu mai dietă, deja a devenit un mod de viață. Noi tot timpul a trebuit să fim în formă ca actrițe, a devenit așa un regim pe care-l țin orice ar fi. Bine că mă mai răsfăț și eu din când în când cu tot felul de lucruri, dar s-a creat un echilibru și nu mai simt chiar așa!”, a declarat actrița pentru click.ro.

Care este alimentul de la care nu se poate abține

Jojo adoră ciocolata, pastele și pizza. Artista spune că nu rezistă în fața ciocolatei însă ar putea renunța oricând la cartofii prăjiți. 

„Pot să trăiesc fără cartofi prăjiți bine merci, dar ciocolata îmi place, nu-i rezist. Și pastele și pizza îmi plac. M-am educat să nu mai poftesc chiar la orice din punct de vedere culinar. N-aș mânca niciodată șorici sau jumări, nu aș pune gura. Fii-miu, în schimb, e mort după șorici, eu nu!”, a adăugat actrița.

 

Jojo și-a schimbat implanturile mamare

Jojo este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Chiar dacă se bucură de o frumusețe aparte și de un trup de zeiță, aceasta a decis să treacă printr-o nouă intervenție estetică în 2022. 


Chiar dacă a amânat mult această decizie, Jojo a prins curaj, iar în anul 2022 vrea să aibă mai multă grijă de sănătatea și imaginea ei. Actrița le-a dezvăluit fanilor de pe rețelele de socializare care este intervenția pe care o va suferi anul acesta. Jojo vrea să își schimbe implanturile mamare.


„Mi-a luat ceva timp să îmi fac curajul să fac o intervenție care trebuia făcută de ani de zile. Anul acesta însă am zis că voi face mai multe lucruri pentru mine, că o să am grija mai mare de sănătatea mea, de corpul meu și de mintea mea.

Am făcut investigații medicale amănunțite, iar medicul mi-a dat încredere să îmi schimb implanturile și să le mut sub mușchi, pentru că e mai sigur așa pentru sănătatea mea. După doua nașteri mă gândeam deja de multa vreme la asta, însă mi-a fost teama de încă o astfel de intervenție.

Prima operație am făcut-o acum 20 de ani și s-au schimbat multe de atunci. Nu am regretat niciodată decizia și mi-am asumat că vă veni o zi în care vă fi nevoie să repet procedura. Așa că pentru a fi mai sănătoasă și mai sigura pe ceea ce se întâmplă pe viitor cu corpul meu, dar și pentru a avea mai multa încredere în mine m-am hotărât în sfârșit să fac acest pas.

Stiu că exista multe păreri radicale în legătură cu astfel de intervenții, însă mai stiu și cât de important este că fiecare om se simță bine în corpul lui, iar cu ajutorul unor medici buni, poate lua decizia potrivita pentru sine.

Eu una o să mă simt mai bine și mai încrezătoare în corpul meu, este un pas important pentru sănătatea mea, și asta este tot ce contează în acest moment. Accept și înțeleg părerile pro și contra, oameni suntem și înțeleg că putem avea perspective diferite, însă am convingerea că le putem expune pe toate constructiv.

Vreau să fiu cea mai buna și sănătoasă varianta a mea, și am simțit să vă împărtășesc aceste lucruri despre mine pentru că mă gândesc că poate sunt și alte femei în aceasta comunitate, care îmi este foarte draga, care poate se afla în fata unei decizii similare!”, a scris Jojo pe Instagram. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 30 iun 2022, 22:33 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience