Jojo a apelat la postul intermitent, pentru a se menține în formă. Ce beneficii a descoperit actrița, la 42 de ani: "Nu am slăbit, dar..."

Data publicării:

Jojo a dezvăluit cum se menține în formă, dar și cum se simte de când a apelat la postul intermitent. 

Cătălina Grama, cunoscută sub numele de JOJO, a avut întotdeauna o siluetă impecabilă, însă nu fără sacrificii. Actrița în vârstă de 42 de ani spune că a ținut diete toată viața ei și că a ajuns să facă din regimul alimentar un stil de viață. Mai mult, vedeta spune că meseria de actor pune o anumită presiune pe felul în care arată, astfel că mereu a fost atentă la aspectul fizic. Acum, actrița a mărturisit că a apelat la postul intermitent, pentru a se menține în formă. 

Jojo a apelat la postul intermitent, pentru a se menține în formă

”Nu mai mănânc până la ora 14.00 de o perioadă încoace. Țin un fel de fasting și nu mai mănânc până în ora 14.00, mănânc după ora 14.00, dar de fiecare dată beau o cafea cu mult lapte. Trebuie să mă mențin, metabolismul se schimbă foarte mult după 40 de ani și atunci există tot felul de tehnici', spune actrița Cătălina Grama Jojo.

Jojo este de părere că trebuie să facă anumite schimbări în ceea ce privește alimentația, însă recunoaște că nu a făcut niciodată excese culinare. 

”Ultima oară aveam un regim de viață sănătos, numai că nu este suficient și atunci trebuie să intervină o latură de fasting din când în când, periodic, nu trebuie să faci asta toată viața. E minunat dacă poți toată viața, însă este aproape imposibil. Acum vreo 3 luni am început. Nu am slăbit deloc, dar mă ajută foarte mult să mă mențin, mă ține în formă, fastingul are mai multe beneficii și pe partea de sănătate, îți dă mai multă energie, te ține în ritm. Cred că ajută foarte mult pe partea asta de detox și atunci în mod normal dacă elimini toxinele din organism, da, îți dai un refresh peste tot. Ajută memoria foarte mult, pentru că nu mai e încărcat organismul și eu lucrez foarte mult cu asta, așa că am nevoie de un refresh din când în când. Îl țin cât o să rezist, nu mi-am propus nimic', a dezvăluit Cătălina Grama Jojo pentru UNICA.ro.

Jojo a consultat un nutriționist înainte de a ține postul intermitent

”Am o cumnată care este nutriționist și care face asta de ani de zile, ea ține fastingul pe partea de seara. Mănâncă o dată pe zi seara, însă mie mi se pare foarte greu. Eu am două mese pe zi, nu pot să țin chiar așa radical, dar ea face asta de ani de zile și e foarte sănătoasă, analizele ies în regulă. Dacă aș reuși într-un scenariu din ăsta idealist, da. Este soția vărului meu, numai că eu îi consider pe verii mei ca frații mei și atunci le spun soțiilor lor cumnate', a mai dezvăluit Cătălina Grama.

Cum arată programul Cătălinei Grama

”O zi de filmare este foarte aglomerată, cel mai probabil încep de dimineață. Deci mă trezesc de dimineață, pe la 5.30, la 6.00 vine să mă ia mașina, de cele mai multe ori așa am picat. Merg pe platou, facem machiajul până pe la 8.00 – 9.00 și intrăm pe set', a spus actrița despre programul ei.

”Nu sunt cea mai matinală, deși sunt mămică a doi copii și sunt obișnuită cumva cu programul ăsta de la grădiniță și de la școală, însă este disciplina muncii, faptul că sunt obișnuită de ani de zile să fac asta', a adăugat interpreta Magdei din serialul „Clanul”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel