Jessie Baneș face praf TVR-ul, după selecția Eurovision: „Este jenant. Ar trebui, de urgență, cei din organizarea să-și dea demisia”

Data publicării:
Jessie, foto Adrian Blaj
Descriere foto: Jessie, foto Adrian Blaj

Jessie Baneș a transmis un mesaj dur pe rețelele de socializare, după etapa selecției naționale Eurovision România.

Etapa națională de selecție a concurentului ce va reprezenta România în etapa de la Liverpool a stârnit extrem de multe controverse. Mai multe persoane publice au criticat dur această etapă a competiției, dar mai ales au pus la zid TVR-ul, după ce doar aproximativ un procent de 0,02% din populația țării a contribuit la votul acestei alegeri. Printre vedetele care au pus la zid televiziunea română se numără și artista Jessie Baneș, care a transmis un mesaj dur pe rețelele de socializare.

„Lipsa de profesionalism a TVR transformă Eurovision într-un concurs irelevant pentru români: doar 0,02% din populație a votat reprezentantul de anul acesta. Îmi mențin părerea de anul trecut: demisia organizatorilor”, este mesajul scris de Jessie Baneș, în dreptul videoclipului.

Te poate interesa și: Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision 2023, victima bullying-ului: „Au fost niște lucruri care pe mine m-au afectat foarte tare”

„Concursul Eurovision a ajuns și anul acesta de râsul lumii”

Artista consideră că ne-am făcut de râs cu acest vot și, din această cauză, foarte mulți soliști importanți de la noi din țară renunță la ideea de a mai reprezenta România în acest concurs. În final, Jessie spune că de vină rămân anumiți angajați responsabili cu organizarea competiției, care ar trebui de urgență să-și dea demisia. 

„Concursul Eurovision a ajuns și anul acesta de râsul lumii, asta după ce, la selecția națională, reprezentantul a fost ales de către, atenție, 0,02% din populația țării, așa cum a mai spus și un alt coleg de breaslă. Este, efectiv, jenant unde a adus TVR-ul acest concurs și faptul că românii nici măcar nu mai au încredere, după ce au văzut, în anii precedenți, că cei de la TVR au trimis ba un fost dansator să ne reprezinte, ba o încercare a unei case de discuri, o artistă nouă, lipsită de experiență. Păi, ne mai mirăm că marii noștri artiști nu vor să mai participe la acest concurs? De ce ar mai investi bani în melodii și în show-uri, dacă, oricum, TVR-ul face ce vrea?

Exact cum am spus și anul trecut, ar trebui, de urgență, cei din organizarea Eurovision să-și dea demisia, pentru că sunt 500.000 de euro din banii mei și din banii voștri, banii românilor, care sunt cheltuiți absolut inutil pe acest concurs. Gândiți-vă că am putea face orice altceva cu acești bani sau chiar ar putea să fie dat către o altă televiziune, să-l organizeze cum trebuie, fără pile, fără intervenții și să ne reprezinte, până la urmă, și pe noi cineva de care să fim mândri, la Eurovision”, a spus Jessie, în cadrul videoclipului postat pe rețelele de socializare. 

Florin Ristei a transmis și el un mesaj dur

Și Florin Ristei face parte dintre vedetele care au criticat aspru ceea ce s-a întâmplat la Eurovision România. 

„0.18% din populația României a votat aseară la Eurovision. Câștigătorul a fost ales cu voturile a 0.028% din populație. Eu sunt curios când își va da TVR seama că e jalnic ce se întâmplă, și că acest concurs are 0 credibilitate la noi în țară, din cauza lor. Apropo, 500k€ buget pentru Eurovision Romania, din care 200.000€ doar pentru selecția națională de aseară. Cunosc copii, pe internet, care fac conținut audio-video mai profi, cu bani mai puțini. Felicitări, Theodor Andrei. Fă ce știi tu mai bine acolo și bucură-te de experiență. Baftă!”, a fost postarea făcută de Florin Ristei pe rețelele de socializare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel