Jennifer Lopez, siluetă perfectă, la 51 de ani: "Sunt în cea mai bună formă din viața mea”

Data actualizării: | Data publicării:
Jennifer Lopez, foto Instagram
Descriere foto: Jennifer Lopez, foto Instagram

Jennifer Lopez arată mai bine oricând și o recunoaște și ea. Vedeta mărturisește că este în cea mai bună formă din viața ei și a dezvăluit secretul siluetei sale. 

Într-un interviu recent, Jennifer Lopez a mărturisit că se simte extraordinar de bine în pielea ei. Ea spune că secretul siluetei sale este sportul.

În vârstă de 51 de ani, artista a adoptat un stil de viață sănătos și se antrenează mai inteligent ca la 20 de ani, mărturisește ea. 


 "Sunt în cea mai bună formă din viața mea. La 20 și la 30 de ani obișnuiam să fac mișcare, dar nu așa cum fac acum. Nu fac mai mult sport, doar că trag mai tare și mai cu cap. Și nu-mi mai ia așa de mult ca altădată.  O fac mai mult pentru sănătate decât pentru felul în care arăt, ceea ce e amuzant. Când faci anumite lucruri dintr-un motiv corect, arăți mai bine!", a declarat Jennifer Lopez într-un interviu pentru InStyle.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Mai mult, deși multă lume a acuzat-o că a apelat la intervenții estetice, vedeta spune că tot ce face pentru tenul ei, este să îl îngrijească natural, prin creme și seruri. 
"Nu am folosit Botox până acum... Nu sunt genul acela de persoană. Nu am nimic împotrivă celor care fac asta; doar că nu este stilul meu. Eu am o abordare mai naturală asupra îngrijirii tenului... dar vreau ca produsele mele de frumusețe să aibă efect", a explicat ea. "Nu spun că într-o zi nu o să fie nevoie, dar până acum nu am facut", a adăugat vedeta.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel