Jean de la Craiova, despre infidelitatea în căsnicie: „Cine nu e gagicar în ziua de azi?”

Data publicării:
Sursa foto: Jean de la Craiova, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Jean de la Craiova, instagram

Jean de la Craiova a vorbit despre infidelitatea în căsnicia sa. Artistul este împreună cu Paula de 27 de ani.

Jean de la Craiova este împreună cu soția sa, de mai bine de 27 de ani. De-a lungul timpului s-a speculat că artistul și-a înșelat soția de mai multe ori, dar artistul a infirmat toate zvonurile apărute. Recent, Jean de la Craiova a mărturisit că doar se uită după alte femei și nimic mai mult. De asemenea, artistul a precizat că soția sa știe ce are lângă ea și nu-și face griji că soțul ei ar putea călca strâmb.

„Cine nu e gagicar în ziua de azi? Adică cine nu e, doarme pe el, ce să zic. Ele provoacă, că daca vezi o fată frumoasă pe stradă, îmbrăcată mai așa, să se vadă un picior frumos. (…) Toate femeile sunt frumoase, normal că ne uitam. Ce să atingem? Nu atingem, rămânem cu uitatul. Ne uitam că de aia avem ochi. (…) În 27 de ani, femeia mea știe ce are la ușă și că sunt un bărbat cuminte. Este vorba despre compatibiliatate între două persoane.”, a declarat Jean de la Craiova la Antena Stars.

Jean de la Craiova: „E geloasă și eu sunt gelos”

Jean de la Craiova a recunoscut că atât el, cât și soția sa sunt două persoane geloase, însă gelozia se naște din iubire. 

„E geloasă și eu sunt gelos. Gelozia este o formă de iubire. Daca iubesti nu poti sa nu fii gelos. (…) Face parte din noi. Nu te combini cu cineva doar pentru ca arata bine, iar cand pune mana pe tine sa nu simti nimic. N-ai cum. (…)”, a mai spus artistul la Antena Stars.

Jean de la Craiova își lansează propria carte

În curând, Jean de la Craiova va lansa prima lui carte, în care va vorbi despre cariera sa și întreaga viață. 

„Sper cu ajutorul lui Dumnezeu ca în toamna aceasta, octombrie noiembrie să o finalizez. Sunt atâtea peripeții, atâtea momente frumoase, mai puțin frumoase. E o poveste a carierei mele. Se va numi „Viața unui lăutar” e pentru oamenii veseli sau triști, poate îți mai dă o lacrimă, dar îți revi imediat”, a spus Jean de la Craiova la Antena Stars.

Citește și: Jean de la Craiova, obiceiul CIUDAT pe care îl avea în trecut. Ce făcea artistul cu șosetele purtate o singură dată

Jean de la Craiova, copilările dramatică. Cum reușea să-și ajute familia: “Strângeam hărtii, cartoane, măturam!”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel