Jamila, în prag de divorț, după 16 ani de căsnicie? Cunoscutul food blogger dă cărțile pe față: „Vreau să clarific”

Data publicării:

După ce au apărut zvonuri care spuneau faptul că urmează să divorțeze de jumătatea sufletului său, Jamila le-a spus tuturor cum stă, de fapt, situația.

De Ziua Îndrăgostiților, celebra bucătăreasă Jamila a ajuns în vizorul fanilor cu un subiect extrem de neașteptat, pe care aceasta și-a dorit numaidecât să-l clarifice. Concret, la urechile tuturor au apărut anumite zvonuri care spuneau faptul că ea și soțul ei ar fi ajuns în pragul divorțului, după o căsnicie longevivă de aproximativ 16 ani.

Chiar dacă nu vorbește prea des despre viața personală  și preferă să fie cunoscută de public pentru rețetele delicioase, aceasta s-a simțit nevoită să clarifice zvonurile și să le dezvăluie fanilor dacă, într-adevăr, urmează să-i spună „adio” celui alături de care și-a petrecut atât de mult timp din viață.

„De ziua îndrăgostiților circulă un zvon cum că aș fi divorțat. Pentru că am văzut că acest subiect stârnește curiozitatea multora, vreau să-l clarific. 

Sunt căsătorită de aproape 16 ani, iar între mine și soțul meu nu a existat niciodată vreo discuție despre divorț. Pur și simplu nu a existat, nici nu știu să va spun de ce. Am pornit în viață pentru a rămâne împreună și nu ne-am gândit să schimbăm asta. Dimpotrivă, avem o căsnicie fericită, ne iubim și ne place să fim împreună chiar și după atât timp.

Suntem doi oameni care și-au unit destinele de atâția ani, am trecut împreună peste tot ce ce-a dat viață și ne dorim să rămânem o familie până la final. 
Dacă se va schimbă ceva, promit că fiu eu cea care va face anunțul pentru a nu există nicio speculație. 

Până atunci, va doresc să aveți o zi a îndrăgostiților fericită și să va iubiți în fiecare zi de parcă ar fi ultima! LOVE YOU ALL!”, a transmis Jamila pe rețelele de socializare. 

Te-ar putea interesa și: Situație fără precedent la Survivor All Stars. Concurentă de la Faimoși, în prag de leșin: „Aduceți-mi targa!”

Jamila, despre scandalul eclerelor

Un alt subiect controversat în care Jamila a fost implicată o lungă perioadă de timp a fost și scandalul eclerelor, când celebrul food blogger a fost dată în judecată de o altă creatoare de conținut, care a acuzat-o pe aceasta de faptul că i-a furat rețeta. 

Chiar dacă a trecut o bună perioadă de timp de când videoclipul cu pricina a stârnit mari controverse peste tot în mediul online, Jamila spune că procesul cu rivala sa nu s-a încheiat încă, aceasta fiind dispusă să lupte până la capăt pentru a-și demonstra partea de adevăr.

„Mi se pare că s-a dus totul într-o extremă. A fost atâta bătaie de joc pe chestia asta, că până la urmă a fost ceva serios, dar s-a dus într-o extremă. Eu nu am vrut să apar pe chestia asta, că nu mi se pare că asta mă reprezintă pe mine. Încă se judecă și nu pot să vorbesc foarte mult de chestia asta. Mie mi s-a închis un videoclip, mie o persoană mi-a închis un clip, pretinzând că are drept de autor pe un titlu(...)

Persoana respectivă mi-a dat un raport pe YouTube, pe titlu! Titlul fiind „Prăjitură ecler la tavă”. Eu am considerat că asta e o nedreptate, că mi s-a închis videoclipul ăla când persoana respectivă putea să vorbească cu mine înainte, putea să îmi zică. Putea multe lucruri să facă.”, a spus Jamila în cadrul podcastului „HappyFishTV”.

VEZI și: Andreea Bălan, declarație emoționantă de dragoste pentru Victor Cornea: „Când iubești și ești iubit, orice vis este posibil”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel