Andreea Bălan, declarație emoționantă de dragoste pentru Victor Cornea: „Când iubești și ești iubit, orice vis este posibil”

Data publicării:
Sursa foto: Andreea Bălan, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Bălan, Instagram

Andreea Bălan i-a transmis iubitului ei un mesaj emoționant de Ziua Îndrăgostiților.

De Ziua Îndrăgostiților, când toate cuplurile își fac declarații de dragoste și îți arată iubirea unul față de celălalt, Andreea Bălan nu a pierdut nici ea ocazia de la a-și exprima toate sentimentele profunde în spațiu public către Victor Cornea, cel alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste în prezent. Încă de când și-a asumat public relația, vedeta nu a încetat niciun moment din a le arăta tuturor faptul că, în final, după multe căutări, a găsit bărbatul potrivit ei, dar și un tată minunat pentru cele două fetițe.

Astfel, pe 14 februarie, blondina le-a arătat din nou tuturor cât de fericită și de împlinită este alături de Victor Cornea, cei doi susținându-se la orice pas și neratând vreun eveniment important din viața fiecăruia.

„Când iubești și ești iubit, orice vis este posibil, orice munte este ușor de urcat, orice grijă este ușor de uitat și ai aripi să zbori până la stele.
Iubirea adevărată este liniștitoare, ușoară, vindecă, împlinește și oferă siguranță.

Azi e 14 februarie și postez acest filmuleț, dar noi celebrăm iubirea în fiecare zi, ne susținem și ne dăm aripi să putem realiza cele mai frumoase visuri.

Sunt mai fericită că niciodată și recunoscătoare pentru ceea ce trăiesc azi și pentru lecțiile zbuciumate fără de care nu aș fi știut că în iubire există pace, liniște și siguranță.”, a fost mesajul postat de Andreea Bălan în mediul online.

Citește și: Suma uriașă pe care Selly o încasează doar din Youtube. Câștigă într-o lună mai mult decât alți români într-un an

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial)

Cum s-au întâlnit cei doi

Toată lumea știe cum s-a terminat relația dintre Andreea Bălan și George Burcea, tatăl celor două fetițe ale sale. Mai mult, chiar și după pronunțarea divorțului, scandalul dintre cei doi nu s-a încheiat, iar acuzațiile dure pe care și le aruncau unul împotriva celuilalt au fost de multe ori subiecte pentru primele pagini. Dacă pe atunci, artista părea mai hotărâtă ca niciodată să-și facă dreptate, acum, aceasta a îngropat securea războiului și a preferat să-și trăiască povestea de dragoste în liniște, reușind să găsească echilibrul pe toate planurile.

Astfel, Andreea Bălan și Victor Cornea s-au întâlnit într-un moment extrem de neașteptat, acolo unde artista nu visa niciodată să-și găsească un partener perfect pentru sufletul său.

„Am fost la tine în emisiune și am vorbit despre spiritualitate. Atunci când s-a făcut liniște și am putut să vorbesc așa vreo 2 minute despre spiritualitate și voi m-ați ascultat. Eu am decupat acel filmuleț, l-am pus pe Instagram și s-a viralizat, a făcut 1.5 milioane (nr. de vizionări).

El fiind pe spiritualitate și trezit spiritual, a ajuns acest filmuleț la el în feed-ul de Instagram că el nu mă urmărea. Pur și simplu mi-a lăsat un mesaj – Felicitări, Andreea, ești genială. Eu de obicei nu răspund la mesajele bărbaților care îmi scriu „Ce frumoasă sunt”, că nu mă interesează”, a povestit Andreea Bălan în emisiunea lui Dan Capatos.

VEZI și: „Paul Ipate și Cosmin Seleși sunt niște țațe, și pe tine te bârfesc.” Cine l-a avertizat în direct pe Cătălin Măruță



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel