Jador s-a filmat alături de Oana Ciocan, după Survivor All Stars. Cei doi apar într-o ipostază extrem de romantică

Data publicării:

Jador a publicat primul filmuleț în care apare alături de iubita sa, Oana Ciocan.

Jador și Oana Ciocan formează cel mai nou cuplu din lumea mondenă. Cei doi s-au cunoscut la înscrierile pentru emisiunea Survivor All Stars și a fost dragoste la prima vedere, după cum povestea chiar cunoscutul cântăreț. Astfel, a doua zi după această întâlnire, femeia s-a mutat acasă la actualul său logodnic, cei doi fiind în prezent mai fericiți ca niciodată. 

Dacă competiția de supraviețuire de pe Pro TV i-a despărțit pentru ceva timp, întrucât ambii au fost plecați în Dominicană, însă în momentul în care războinica a intrat în concurs, Jador era deja eliminat, aceștia au avut parte de marea reîntâlnire. Oana a fost ultima concurentă care a părăsit emisiunea Suvivor All Stars și se pare că aceasta și-a dorit plecarea acasă în numele dragostei. Întoarsă în România, Jador a așteptat-o cu inelul de logodnă pe care i-l promisese încă din Republica Dominicană, artistul realizând și primul videoclip în care apare alături de iubita sa. Cei doi par mai fericiți ca niciodată, iar fanii i-au complimentat în număr cât mai mare. 

Te-ar putea interesa și: Cea mai simplă rugăciune pe care trebuie să o rostești mereu. Părintele Vasile Ioana: „Eu o spun când mi-e greu”

Nu și-a dorit să mai continue competiția fără Jador

Chiar dacă Oana avea parte de toată susținerea celor din tribului rău, războinica spune că pur și simplu nu și-a mai putut muta gândul de la persoanele dragi de acasă și, mai precis, de la Jador. Dorul era mult prea arzător, motiv pentru care aceasta și-a dorit să intre la duel, pe care l-a și pierdut.

„Noi nu am discutat despre asta acasă (n.r. căsătorie). Mi-a spus că are să-mi spună ceva și m-am gândit că a făcut ceva, după descalificare oare ce mai putea să facă. Momentul acesta trebuia să fie acasă, nu acolo, doar că el s-a gândit să-mi ofere putere să pot să continui. S-a gândit că dacă mă va susține eu voi vrea să rămân la Survivor, dar după ce ne-am văzut m-am gândit că el pleacă acasă, ce face acolo”, a povestit Oana Ciocan, în cadrul emisiunii realizate de Cătălin Măruță.

Citește și: Eugenia Șerban, mesaj în lacrimi pentru autorităţi: „Dacă vorbesc acum, este că nu mai pot”. Dependența fiului său a adus-o la capătul puterilor

Cum i-a oferit Jador Oanei inelul de logodnă

Dacă în Dominicană, artistul a cerut-o în căsătorie, fără vreun inel de logodnă, imediat ce s-a întors acasă, Oana a avut parte de o surpriză uriașă pusă la punct de partenerul său de viață.

„Nici nu m-a lăsat să ajung bine acasă și m-a cerut, dar de data asta cum trebuie, adică cu inel. Ne uitam la film și povesteam despre ce s-a întâmplat la Survivor, cum mi-a fost, dacă s-ar comportat bine cu mine și mi-a spus că are o surpriză pentru mine. Am crezut că mi-a cumpărat ceva. Eu așteptam și îl întrebam „Hai, mi-l dai acum?”. Mi-a spus că vrea să fie surpriză și m-a legat la ochi. M-a luat în brațe, m-a dus în dormitor, m-a pus pe marginea patului și mi-a pus în brațe un buchet de flori. După mi-am dat eșarfa jos și el era deja în genunchi cu inelul. A zi că de data asta să o facem bine și să nu ne mai vadă nimeni. Am zis un mare da și cam atât”, a mai mărturisit Oana Ciocan, în cadrul emisiunii realizate de Cătălin Măruță.

VEZI și: Lili Sandu rupe tăcerea despre relația cu fostul fotbalist Bogdan Stelea: „Am fost destul de blamată. El era căsătorit”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel