Lili Sandu rupe tăcerea despre relația cu fostul fotbalist Bogdan Stelea: „Am fost destul de blamată. El era căsătorit”

Data publicării:
Lili Sandu/ captură video Youtube, Ilinca Vandici
Descriere foto: Lili Sandu/ captură video Youtube, Ilinca Vandici

Lili Sandu a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Bogdan Stelea în urmă cu 15 ani.

Lili Sandu este astăzi o femeie extrem de împlinită și de fericită cu familia și cu viața profesională de care se bucură în prezent. Până să-și găsească echilibrul și liniștea în brațele actualului său partener de viață, vedeta a avut mai multe relații, unele mai mediatizate decât altele. Una a fost chiar cu Bogdan Stelea, fost membru al echipei Naționale de fotbal din România, perioadă în care prezentatoarea recunoaște faptul că s-a bucurat de o notorietate sporită.

„Eu când l-am cunoscut pe Bogdan, cumva Bogdan exista, numele meu în industria de atunci, adică eram cumva cunoscută, nu la un nivel foarte mare, era ce era atunci. Când l-am cunoscut pe el, era portarul echipei Naționale a României, dar eu nu știam foarte multe despre el, m-a atras el ca și bărbat. Nu era singurul pețitor din jurul meu, puteam să aleg foarte ușor.

A fost prima mea iubire, a fost o iubire atât de intensă și atât de frumoasă aș putea spune, mă rog, cu mici scăpări. Eram un copil atunci când l-am cunoscut, Bogdan era mai mare decât mine cu 11 ani. Eram pur și simplu un copil care se îndrăgostise și își dăruise inima.”, a declarat Lili Sandu, în cadrul podcastului realizat de Ilinca Vandici.

VEZI și: Drama neștiută a lui Lili Sandu: Mi-ar fi plăcut măcar să îl întreb: „Tu chiar m-ai iubit?” Atât

Bogdan Stelea se afla într-un proces de divorț, când s-au cunoscut

Cu toate acestea, Lili Sandu spune că a fost acaparată de multe știri negative, din cauza faptului că în momentul în care a format o relația cu Bogdan Stelea, acesta se afla într-un proces de divorț. Cei doi nu au vorbit punctual despre aceste lucruri în perioada aia, motiv pentru care s-au făcut fel de fel de speculații. 

„El a avut o situație în momentul respectiv, am fost destul de blamată la vremea respectivă. El era căsătorit, doar că atunci când l-am cunoscut eu era într-un proces de separare, lucrurile astea nu se știu, pentru că eu atunci nu ieșeam niciodată să vorbesc. Ziceam că noi nu vrem să vorbim și să apărem, pe atunci scandalurile erau în floare.”, a continuat aceasta.

Citește și: Adevărata față a lui Lili Sandu. „Nu ne-am așteptat să fii așa!" / video

De ce nu s-au căsătorit cei doi

Pe buzele multora a rămas, însă, întrebarea cu privire la motivul pentru care cei doi nu au ajuns în fața altarului, deși aceasta fusese cerută în căsătorie de partenerul ei de la vremea aceea. Lili Sandu a vorbit, astfel, despre motivul pentru care au decis să meargă pe drumuri separate. 

„Era un bărbat care era într-un proces de divorț, tot timpul mă gândesc la el cu respect. Mereu am recunoscut că mi-a adus o notorietate mare. Nu am fost niciodată căsătoriți, deși foarte multă lume scrie asta. Am fost cerută de soție de el, dar nu ne-am căsătorie, pentru că ne-am despărțit. Știi care e problema? Când ai 20 de ani, cumva suntem într-o continuă evoluție, este total uman să se ducă drumurile așa. Eu îmi doream să mă întorc la muzică, am început să cânt, după care a urmat „Numai iubirea”, nu eram genul de femeie care să stea acasă și să crească copii. Nici noi nu ne mai înțelegeam foarte bine.”, mai spune Lili Sandu. 

Citește și: Provocări zilnice pentru actrița Lili Sandu. De ce nu s-a spălat pe față: Nu m-am spălat. Am plecat așa / video



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel