Eugenia Șerban, mesaj în lacrimi pentru autorităţi: „Dacă vorbesc acum, este că nu mai pot”. Dependența fiului său a adus-o la capătul puterilor

Data actualizării: | Data publicării:
Eugenia Șerban, captură video Youtube/ Sinteza Zilei cu Mihai Gadea
Descriere foto: Eugenia Șerban, captură video Youtube/ Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Actrița Eugenia Serban a transmis un mesaj cu ochii în lacrimi pentru autoritățile române.

Eugenia Șerban se confruntă cu o dramă cumplită de 14 ani. Fiul vedetei a căzut în patima substanțelor interzise încă de o vârstă fragedă și chiar dacă anii au trecut și aceasta spera că băiatul va merge, din nou, pe calea cea bună, situația merge doar din rău și mai rău. Astfel, dacă până acum a tăcut și nu și-a dorit să scoată la iveală acest caz, artista a ajuns la capătul puterilor și face un apel disperat către autoritățile din România.

„Nu știu cui să mă adresez, de la președinte, la Ministrul Sănătății, toți ar trebui să țină cont că ei nu trebuie excluși din societate, au nevoie de ajutor, trebuie schimbată legea. Atât timp cât legea nu ne ajută și nu suntem lăsați să-i ajutăm, nu avem ce să facem, suntem legați de mâini și de picioare. Nu-i putem interna cu forța, nu se vrea să fie internați cu forța, nu se vrea să fie ajutați cu adevărat. Cât societatea îi exclude, nu au niciun interes de la viața asta, nu-i interesează decât drogul pentru ziua de mâine.”, a declarat Eugenia Șerban în cadrul emisiunii Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea.

Citește și: Cum va fi vremea în weekend și când vor reveni ploile în România. Busu, prognoza meteo pentru următoarele 4 zile

Eugenia Șerban, revoltată pe autorități

Principala problemă pleacă de la autorități, consideră Eugenia Șerban, care spune că cei care fac legile sunt cei care, la rândul lor, cad la un moment dat în această dependență. 

„Problema este ce facem noi, cum schimbăm legea și cum îi putem ajuta cu forța. Ce facem cu dealerii? Cât timp există ei, vor avea de unde să consume. Dacă drogurile ar dispărea, ei nu ar mai avea de unde să cumpere. Nu vorbim doar de copii, vorbim de procurori, polițiști, miniștri, care consumă droguri, ei fac legile, oare le fac împotriva consumului de droguri? Cum să avem încredere într-o lege făcută de cineva care consumă droguri?”, a continuat actrița.

VEZI și: Motivul pentru care Tudor Ionescu a mâncat doar pâine timp de 6 luni: „Nu puneam gura pe nimic. Nu știu de unde luam vitamine”

Ce i-a reproșat fiul ei

În momentul în care a început să vorbească despre această problemă ce are un impact național, Eugenia Șerban a fost acuzată de propriul fiu pentru faptul că se folosește de el pentru a găsi subiecte de discutat la televizor. Vedeta spune, însă, că a ajuns la capătul oricăror puteri.

„Eu știu că acum copilul meu mă judecă pentru că sunt aici. Chiar mi-a reproșat și mi-a trimis un mesaj în care îmi spune că fac emisiuni pe dependența lui. Nu m-ați auzit vorbind 14 ani, mi-am făcut doar meseria și dacă vorbesc acum, este că nu mai pot. Și el trebuie să înțeleagă asta. De ce s-a descoperit abia acum problema, de când cu 2 mai? De ce nu s-a făcut nici măcar un centru? Nu știți câte mame disperate îmi scriu, nu știu cum să le ajut”, mai  spune Eugenia Șerban.

Citește și: Cătălin Botezatu, dezvăluiri cutremurătoare despre intervenția avută: „Eram pe moarte. Am făcut o operație extrem de periculoasă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel