Jador, nou anunț îngrijorător. Artistul nu va mai cânta: „Vă anunț ceva foarte important”

Data publicării:

Jador le-a transmis din nou un mesaj alarmant fanilor săi, pe rețelele de socializare.

Jador continuă să-și surprindă fanii cu fel de fel de mesaje care nu fac decât să-i îngrijoreze pe cei care-l urmăresc pe artist îndeaproape. Dacă în urmă cu ceva timp, acesta le spunea urmăritorilor săi faptul că este destul de grav bolnav, motiv pentru care și-ar putea găsi oricând sfârșitul, acum, cântărețul le-a transmis celor care îi ascultă muzica faptul că acestea sunt ultimele luni în care Jador va mai onora evenimente private. De la începutul anului 2024, artistul spune că nu va mai urca pe nicio scenă, ba chiar va fi nevoit să părăsească țara. Acesta nu le-a oferit însă și argumente fanilor, pe care i-a lăsat cu foarte multe semne de întrebare. 

„Salutare oameni care mă iubesc! Am să vă anunț ceva foarte important... de pe 1 ianuarie 2024 nu voi mai putea onora evenimente, nu voi mai putea merge la evenimente. Poate o să vă las niște muzică, pentru că sunt nevoit să plec din țară. Vreau să vă zic că până de Revelion voi mai putea cânta, în rest eu nu o să mai cânt, așa că cei care vreți să vin la evenimentele voastre până în decembrie sunt disponibil, până la sfârșitul lui decembrie. Vă iubesc! O să aflați tot pe parcurs. Doamne ajută!”, a spus artistul pe rețelele de socializare.

VEZI și: Tatăl lui Jador rupe tăcerea despre problemele de sănătate cu care se confruntă fiul său: „Nu va abandona cariera muzicală, așa cum s-a spus”

Ce spune Carmen Harra despre problemele de sănătate ale artistului

Pentru a-i liniști pe fanii care în urmă cu ceva timp își făceau griji pentru starea de sănătate a artistului, Carmen Harra a făcut o serie de previziuni cu privire la viitorul său. În acest sens, potrivit clarvăzătoarei, solistul nu ar fi beneficiat în trecut de tratamentul medical necesar pentru problemele lui de sănătate, lucru care i-ar putea intensifica acele simptome. 

„Eu, când mi-ai dat data nașterii am zis: ce coincidență că nimic nu e întâmplător. Eu sunt născută în 25 martie 1955, el este născut în 25 martie 1995. S-a născut cu 40 de ani după mine, exact în aceeași zi, exact în aceeași lună. Noi suntem foarte puternici, acesta nu este un suflet de om să moară oricum, pentru mulți ani în viitor. Vreau să primească tratamentul medical real, pentru că nu-l primește, nu este tratat așa cum trebuie. Se fac investigații, se pot da diagnostice greșite apropos de sistemul medical, unde i-aș sfătui pe unii dintre ai lui să îmi dea un semnal pentru că am mai multe lucruri să le spun, despre ce se întâmplă cu el. Nu este chiar ceea ce cred doctorii și aici este o chestie unde el poate fi ajutat cu niște informații’’, a relatat Carmen Harra, conform Wowbiz.ro.

Citește și: Ella, fosta parteneră a lui Jador, dezvăluie ce se află între ei, după despărțirea artistului de Alexandra Dobia

Jador ar avea probleme la stomac

Mai mult, tot Carmen Harra a fost cea care a dezvăluit în trecut faptul că celebrul cântăreț s-ar putea confrunta cu probleme la nivelul stomacului. În acest sens, artistul ar fi avut nevoie de realizarea unui test clar, dezvăluia clarvăzătoarea, în urma căruia să fie detectată reala problemă, de unde să vină, ulterior, și soluția și medicamentul potrivit.

„El nu va fi victima acestei boli și o să iasă din această situație, chiar îl văd călătorind, îl văd venind în America în viziunea mea, îl văd că se reface, are o perioadă înfloritoare din multe puncte de vedere, o să se întâmple foarte curând.

Problema lui este digestivă. Problema lui este între esofag, stomac, intestin. Acolo e problema lui, dar mai e și ceva legat de ce se i întâmplă în sânge. La el aș recomanda să i se facă un test medical, care determină la nivelul sângelui nivelul de proteine și putem afla dacă, într-adevăr, cancerul acesta de colon există sau nu în sistemul lui. E un text simplu.”, a continuat Carmen Harra.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel