Tatăl lui Jador rupe tăcerea despre problemele de sănătate cu care se confruntă fiul său: „Nu va abandona cariera muzicală, așa cum s-a spus”

Data publicării:

Tatăl lui Jador a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă fiul său. 

În urmă cu câteva luni, Jador și-a surprins fanii, după ce le-a transmis că se va retrage din cariera muzicală, din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. Ulterior, s-a speculat că artistul ar fi fost diagnosticat cu cancer de colon.

Tatăl lui Jador rupe tăcerea despre problemele de sănătate cu care se confruntă fiul său

Acum, tatăl artistului a hotărât să vorbească despre problemele de sănătate cu care se confruntă fiul său. Astfel, părintele lui Jador a declarat clar și răspicat faptul că fiul său nu va renunța prea curând la tot ceea ce a construit până acum. Cu toate astea, bărbatul recunoaște că fiul său se confruntă cu câteva greutăți în ultima perioadă și că cele mai bune decizii le va lua fiul său. 

„Fiul meu nu va abandona cariera muzicală prea repede. Și asta în ciuda greutăților cu care se confruntă de ceva vreme. Eu nu vă pot spune ce decizie va lua, fiindcă până la urmă e vorba despre viața și cariera sa, dar dacă e să mă întrebați pe mine, eu aș rămâne optimist”, a precizat Romeo Dumitrache pentru CANCAN.RO.

Tatăl lui Jador recunoaște că fiul său nu i-a cerut părerea, însă îl asigură pe fiul său că are toată susținerea lui. 

„Mie nu mi-a cerut părerea pe chestiunea asta. Poate o va cere, poate nu! Are tot sprijinul meu, indiferent de ceea ce va hotărâ el până la urmă să facă. Dar eu simt că va continua să-și încânte fanii, fiindcă asta știe el cel mai bine să facă pe lumea asta!”, mai spune același Romeo Dumitrache.

Jador, adevărul despre problemele de sănătate cu care se confruntă

În urmă cu câteva luni, Jador a surprins pe toată lumea, după ce și-a anunțat retragerea din cariera muzicală, de pe patul de spital. Artistul a preferat să fie destul de discret în legătură cu problemele de sănătate cu care se confruntă, astfel că au apărut tot felul de speculații.  Astfel, s-a zvonit că artistul ar suferi de cancer și că starea lui de sănătate ar fi gravă. Acum, Jador a ținut să-și liniștească fanii și a vorbit despre problemele cu care se confruntă, dar și motivul pentru care se va retrage din domeniul artistic, la sfârșitul acestui an. Cântărețul a spus clar că nu are cancer, ci doar o problemă la nivelul esofagului. Cât despre renunțarea la cariera de artist, Jador a precizat că vrea să se ocupe de afaceri care să-i aducă și mai mulți bani. 

”Fac clipul ăsta pentru oamenii care îmi iubesc muzica, sunt foarte bine, nu sunt bolnav incurabil, așa cum spune presa, nu am cancer la colon, nu am alte boli scrise de presă. Sunt foarte bine! Am avut o mică problemă la esofag, acum sunt foarte bine.

Mă las de muzică în decembrie pentru că vreau să mă mut la Bacău, să mă apuc de afaceri și să fac bani mulți. Atâta tot, vă pup!”, a spus Jador, pe contul său de TikTok.

Citește și: Horia Moculescu, copilărie dureroasă. Și-a pierdut mama când era doar un copil, iar tatăl său a fost arestat: „Am rămas singur, fără frați, fără rude, fără nimic”

Marina Almășan, reacție dură, după ce a fost pusă la zid de văduva lui Victor Socaciu: „Sunt oripilată. Nu o mai bagă nimeni în seamă și provoacă scandaluri”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel