Ella, fosta parteneră a lui Jador, dezvăluie ce se află între ei, după despărțirea artistului de Alexandra Dobia

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Ella Tina, Jador
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Ella Tina, Jador

Ella, una dintre fostele iubite ale lui Jador, mărturisește cum arată relația dintre ei, după despărțirea de Alexandra Dobia.

Ella și Jador au fost împreună cu ceva timp în urmă, însă, din păcate, cei doi nu au putut continua relația. Deși fanii au fost triști să afle că cei doi nu sunt compatibili, și acum există dorința acestora ca cei doi să lase în urmă trecutul și să-și mai acorde o șansă. Speranța, cu toate acestea, nu a murit de tot, deoarece Ella, cu ocazia unei emisiuni, a dezvăluit cum stă treaba între cei doi.

Ce crede despre Jador, după ultima lui despărțire

Cu toate acestea, femeia sugerează că Jador nu s-ar fi maturizat, însă este mândră de evoluția sa profesională.

„Îi place celebritatea, dar eu îl susțin, este jobul lui. Face bine ceea ce face, pe partea asta profesională sunt foarte mândră de el. Adică eu nu regret nicio secundă că l-am cunoscut și că am avut o cunoaștere cu el. Sunt foarte mândră de el. El mai trebuie să lucreze la caracterul ăla, trebuie să știe că au trecut anii, ne-am schimbat cu toții, am trecut prin probleme. Unii suntem mai norocoși, alții mai puțin norocoși și să nu stagnăm, să realizăm că trebuie să ne maturizăm.”, a spus vedeta, notează Wowbiz.

Femeia e oarbă când iubește

Ea mai spune că Jador încă o caută și că îi scrie la câteva zile distanță, chiar dacă, potrivit spuselor Ellei, ea i-a recunoscut că nu mai are niciun fel de sentimente personale față de artist. Ea, în schimb, l-a iubit la nebunie pe vremea când erau împreună, odată cu despărțirea și sentimentele dispăruseră. În cele din urmă, Elle admite că femeia este oarbă atunci când iubește.

„Da, m-a căutat, îmi scrie o dată la două-trei zile îmi scrie, mă sună, mă întreabă ce fac, dar, până în momentul de față, cel puțin, i-am spus că nu mai am sentimente de iubire pentru el și nu vreau să-l mint sau să profit de el din diverse motive, cum s-a interpretat mulți ani la rând.

Când am spus că îl iubesc, l-am iubit la momentul respectiv, foarte mult și am suferit foarte mult, că dacă eu nu-l iubeam la momentul respectiv, nu sufeream și nu treceam prin atâtea lucruri prin câte am trecut. Acum, dacă m-aș mai duce și aș experimenta acea poveste aș face total diferi cu el, dar nu regret că l-am cunoscut pe el la momentul respectiv, dar aș fi total diferită. Eu gândesc altfel. Când o femeie iubește, iubește mai profund, când e mai în interiorul relației așa cu sufletul, nu e mai superficial, femeia nu vede, este oarbă, chiar este oarbă femeia când iubește cu adevărat.”, a spus Ella, conform sursei menționate.

Jador, probleme de sănătate

După câteva apariții în online, fanii lui Jador au crezut că artistul are cancer, însă acesta a pășit în lumina reflectoarelor pentru a contrazice zvonurile neadevărate.

”Fac clipul ăsta pentru oamenii care îmi iubesc muzica, sunt foarte bine, nu sunt bolnav incurabil, așa cum spune presa, nu am cancer la colon, nu am alte boli scrise de presă. Sunt foarte bine! Am avut o mică problemă la esofag, acum sunt foarte bine.

Mă las de muzică în decembrie pentru că vreau să mă mut la Bacău, să mă apuc de afaceri și să fac bani mulți. Atâta tot, vă pup!”, a spus Jador, pe contul său de TikTok.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel