Jador a izbucnit în plâns, în fața fanilor. Artisul a transmis un mesaj pentru cei care îl critică, după ce a ajuns pe patul de spital: „Aveți grijă de cine râdeți”

Data publicării:
Sursa foto: Jador, captură Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Jador, captură Instagram

Jador a transmis un mesaj pentru cei care au râs de el, după și-a anunțat retragerea din cariera muzicală, chiar de pe patul de spital. 

Jador și-a îngrijorat fanii, după ce și-a anunțat retragerea din cariera muzicală, chiar de pe patul de spital. Artistul le-a mărturisit fanilor că a luat această decizie în urma problemelor de sănătate cu care se confruntă. Acesta nu a dat mai multe detalii, însă modul în care a transmis acest mesaj denotă faptul că problemele cu care se confruntă sunt destul de grave. 

Jador a transmis un mesaj pentru cei care îl critică, după ce a ajuns pe patul de spital

Vizibil slăbit, Jador a ținut să transmită un mesaj pentru cei care râd de el și îl critică, după ce s-a fotografiat pe patul de spital, cu perfuzia în mână și masca de oxigen pe față. Ulterior, artistul a șters InstaStory-ul. 

„Aveți grijă de cine râdeți, cei din comentarii, că e posibil ca Dumnezeu să mă facă bine. Dă-le, Doamne, milă la oamenii răi!”, a spus Jador, pe InstaStory. 

Mesajul prin care Jador și-a anunțat retragerea din cariera muzicală

”Vă anunț cu părere de rău că, cariera mea se încheie aici! 2023. Voi scoate piesele pe care le-am pregătit pentru voi anul acesta și care sunt deja pregătite pentru jadorașii mei! Ultima piesă va fi în luna decembrie împreună cu managerul meu și toată echipa am deschis că sănătatea mea e mai importantă!

Anul ăsta, cât ne mai rămâne, sper ca Dumnezeu să mă mai țină în viață și să pot merge măcar la câteva concerte! In cazul în care nu o să mai fiu… vă dau vouă fanilor mei muzică gratis! Vă iubesc și sper să nu va supere acest mesaj. Aveți grijă de sănătatea voastră!'', a scris Jador pe Instagram.

Bogdan Mocanu, prietenul lui Jador, primele declarații după ce artistul a anunțat că se retrage din muzică

Bogdan Mocanu s-a arătat extrem de dezamăgit de reacțiile oamenilor, după ce bunul său prieten și-a anunțat retragerea din cariera muzicală. Acesta a precizat că nu poate să dea mai multe detalii despre problemele de sănătate cu care se confruntă Jador și preferă să-l lase pe el să vorbească despre asta. Cu toate astea, prietenul lui Jador a dat de înțeles că situația este destul de gravă și i-a rugat pe fanii artistului să se roage pentru el, în loc să fie răutăcioși. 

”Dacă s-ar fi putut da mai multe detalii despre starea lui Ionuț Jador să fiți siguri că v-ar fi dat ei detaliile acestea. Am primit foarte multe mesaje. Eu nu pot să dau chestii așa personale din viața lui, o să vă spună el dacă vrea.

Până atunci, în loc să scrieți comentarii răutăcioase, ați putea să spuneți o rugăciune, poate trece mai ușor prin clipele acestea. Nu știți prin ce trece un om care zâmbește toată ziua”, a declarat Bogdan Mocanu, pe Instagram.

Citește și: Jador, mesaj sfâșietor de pe patul de spital: „Sper ca Dumnezeu să mă țină în viață”

Carmen Harra, previziuni pentru fiul lui Theo Rose. Ce destin va avea micuțul Sasha: „Va avea șanse să ajungă în politică”

Ce secrete nu trebuie să afle nimeni despre tine, nici măcar prietenii. Lidia Fecioru: „Aduce un ghinion în viaţa ta”

Carmen Harra, previziuni neașteptate pentru a doua jumătate a anului 2023: “Pentru români, surprize, persoane noi la guvernare”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel