Iurie Darie a murit în urmă cu 10 ani. Anca Pandrea, soția artistului, se pregătește de pomană

Data publicării:
Anca Pandrea, Iurie Darie, captură video youtube
Descriere foto: Anca Pandrea, Iurie Darie, captură video youtube

Anca Pandrea se pregătește de parastasul de 10 ani, în memoria lui Iurie Darie.

Iurie Darie s-a stins din viață pe 9 noiembrie 2012, iar văduva sa, Anca Pandrea, se pregătește să-i facă parastasul de 10 ani al acestuia. Actrița va da de pomană și săptămâna aceasta, de Sâmbăta Morților, cât și săptămâna viitoare. Chiar dacă, în ultima vreme, îndrăgita artistă a fost copleșită  de mai multe probleme de sănătate, în urma cărora a ajuns, de cele mai multe ori, și la spital, aceasta și-a revenit în prezent și speră că va putea duce la bun sfârșit pregătirile pentru pomana lui Iurie Darie. Anca Pandrea își dorește să pregătească extrem de multe delicatese, pe care să le împartă la cimitirul răposatului său soț.

„Am fost internată cu Covid acum două săptămâni, acum sunt bine, ca să spun așa. O să vedem pe 9 noiembrie, exact când a plecat Iura… Sau fac pe 12 noiembrie și acum sâmbătă, de ziua morților. Și fac pilaf și șnițele cu un castravecior și colivă, pe urmă pe 12 noiembrie o să fac mai multe feluri de mâncare și merg la biserică și la cimitir. Nu prea am putere. În pandemie am rugat-o pe Dana să meargă la el.”, a declarat actrița Anca Pandrea, pentru viva.ro.

VEZI și: Anca Pandrea și-a schimbat stilul de viață, la 76 de ani. Obiceiul nou adoptat de actriță

 

Actrița a fost de curând operată la ochiul stâng

Anca Pandrea s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate în ultima vreme, când a ajuns de mai multe ori pe mâinile medicilor. Îndrăgita actriță a leșinat de mai multe ori în casă, a avut COVID-19, dar s-a confruntat și cu mai multe probleme respiratorii. Acum, se pare că aceasta se confruntă cu noi probleme de sănătate, care au adus-o direct pe masa de operație. Concret, Anca Pandrea a suferit o intervenție la ochi, după ce a făcut o hemoragie destul de severă.

„Am avut probleme la ochiul stâng și am sunat-o pe doamna doctor Monica Pop, crezând că am altceva. Apoi am făcut hemoragie și am fost operată la Policlinica Washington. M-au pansat, îmi pun picăturile și trebuie să am grijă, să nu pățesc ceva. Inițial am crezut că am alte probleme după vacanța din vară. Dar momentan s-a rezolvat și trebuie să fiu atentă și să nu-mi între praf în ochi”, a povestit Anca Pandrea, potrivit click!

VEZI și: Anca Pandrea refuză să mai iasă din casă: ”Am tot chemat ambulanța. Mi-e frică”. Cu ce probleme de sănătate se confruntă actrița

 

Anca Pandrea a fost de curând internată în spital

Se pare că probleme se țin lanț de îndrăgita actrița, care, în ultima vreme, și-a petrecut foarte mult timp în spitale. Aceasta povestea în urmă cu ceva timp cum s-a dus să-și facă un set de analize de rutină și, dacă la spital totul era în regulă, în momentul în care a ajuns acasă, artista s-a prăbușit la pământ. Calvarul nu s-a încheiat însă, pentru că au mai urmat și alte clipe de coșmar pentru Anca Pandrea, ce prezenta mai multe simptome îngrijorătoare.

”M-am dus la Spitalul Militar să-mi fac niște analize. Am fost cu o prietenă și ne-am întors cu taxiul. Am venit acasă, nicio problemă.

Deodată, am căzut. Noroc cu prietena mea, care a fost cu mine peste tot și era lângă mine. Nu m-au mai ținut picioarele. M-au dus cu salvarea, aveam saturația de oxigen doar unu, era foarte mică. M-au ținut acolo, am semnat că nu stau în spital, m-am întors acasă. Apoi am avut febră, 39-40 grade. Am chemat din nou salvarea.”, a continuat actrița, potrivit impact.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel